Днес става ясен изборът за председател на БСП

  • 20 май 2012 07:19

  • 1479
  • 3
Днес става ясен изборът за председател на БСП
© Булфото

48-ят Конгрес на БСП продължава днес от 9.00 часа в НДК.

До късно през нощта продължи първото заседание с избор на национални органи на партията. Очакват се резултатите от гласуването да бъдат съобщени в началото на неделното заседание на 48-ия конгрес на БСП.

За председател на БСП има две кандидатури - на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в и на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Основният съперник на Станишев - Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в си направи самоотвод. Мотивът му бил - да не разделя партията. Първанов коментира пред журналисти, че по време на закритата част на дискусията, основният мотив бил промяна, но конгресът не е готов сега тя да се случи. След самоотвода му, самоотвод си направи и Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на като кандидат за председател на БСП. Самоотводи си направиха и останалите 30-ина кандидати за председателския пост.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1479 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
на № 1

2012.05.20 | 10:32

3
В коя партия няма конспирации или интриги - особено сега при тези новоизлюпените и фалшиви партии и движения--- всичките разграбват и разпределят богатства и капитали- а ние зяпаме и гледаме като гладни кучета и след изборите започваме да съжеляваме защо сме гласували за тези разбойници.........

2012.05.20 | 10:31

2
като гледам снимката - тази комунистка май ужасно много се интересува от конгреса:):):).Всъщност понеже при червените всичко е конспирация и задкулистни игри, отдавна беше ясно , че "новина няма да има" - какъвто председателя , такива и членовете- олевели скапани гейчета.

2012.05.20 | 10:31

1
В ТАЗИ "ДЕМОКРАТИЧНА " ПАРТИЯ ВЛАСТ СЕ ВЗЕМА ЕДИНСТВЕНО С КРЪВ И ПРЕВРАТ ,ТАКА ,ЧЕ КАКВО Е ОЧАКВАЛ ПЪРВАНОВ, ЧЕ СТАНИШКАТА ЩЕ СЕ ДАДЕ ЕЙ ТАКА...ИНТРИГИ,КОНСПИРАЦИИ И ВСИЧКО Е В ХОД И ПЪРВАНОВ ОТЛИЧНО ЗНАЕ ПОХВАТИТЕ НА СВОЯТА ПАРТИЯ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини