Ива Митева разкри ще се опита ли този път ИТН да състави правителство

  • 08 юни 2021 08:59

  • 5375
  • 34
© Bulphoto/архив

"Ако резултатите от изборите се повторят с тези от 4 април, този път от „Има такъв народ” ще се опитат да сформират правителство",  заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше. Тя е водач на 2 листи за предстоящия вот – от Разград и 24 МИР в София.

Тя коментира и отказа на лидера на партията Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да се кандидатира за депутат.

Трифонов намекна, че ще се кандидатира за президент: Мястото ми не е в парламента

„Това е достойното поведение. Нагледали сме се на водачи на листи, които след това се отказват. И в парламента влизат едни други лица. Щом е решил, че мястото му не е в парламента… Опитваме се там да влязат истинските експерти. Време е в парламента да влязат истинските експерти”, заяви Митева.

Ако Трифонов се кандидатира за президент, каквито съмнения се появиха, Митева коментира, че ще го подкрепи.

Тя коментира и санкциите по закона „Магнитски”, наложени на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от и Илко Желязков и 64 фирми.

Какво ще се случи след санкциите, наложени на Божков и Пеевски от САЩ?

„Това е политически акт и той правно не обвързва страната ни да предприеме действия. Но за да има такива санкции от САЩ, е извършена задълбочена проверка и нещата сигурно са сериозни. По отношение на България е учудващо, че ние не сме приели никакви санкции досега по отношение на тези лица”, коментира Митева. „Знаете докладите на ЕС по отношение на върховенството на закона - 20 години критиките са едни и същи. Смятам, че имаме прекалено много норми. Виждам проблеми в приложението на законите”, заяви още тя.

Тя коментира и очакванията за изваждането на „черен списък” с компаниите, свързани с лицата, на които бяха наложени санкции от страна на САЩ. Митева заяви, че не знае дали ще е в правомощията на МС да излезе с такъв списък въз основа само на тези санкции.

„Притесненията ми са дали не сме на ръба на онзи член 4 от Конституцията за правовата ни държава”, заяви Митева.

Последвайте канала на

Novini.bg
5375 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
Lisaqyyha

2021.06.09 | 09:02

34
М­­­л­а­д­­­а­­ ­­м­­­о­­­к­р­­­а­­­ ­­­у­­­ч­­­е­н­­и­ч­­­к­а­­­ ­ч­у­к­а­­­ ­­ ­­W­ ­­W­­ ­W­ ­­­.­ ­­­B­ ­­­G­­­ ­­1­ ­­­7­­ ­.­­­ ­­C­­­ ­­­L­­ ­­­U­­­ ­­B
Tracyfyjea

2021.06.09 | 09:01

33
М­­л­­­а­д­­­а­­­ ­м­­­о­­к­­р­а­ ­у­ч­­­е­н­­­и­ч­­­к­­­а­­ ­­ч­­у­­­к­­а­ ­­ ­­­W­­ ­W­­ ­­W­­ ­­­.­ ­B­­ ­G­ ­­1­ ­­7­­ ­­­.­ ­C­­­ ­­L­­­ ­U­­­ ­­B
Ambereyoia

2021.06.09 | 01:45

32
М­­л­­а­д­­а­­ ­­­м­­­о­к­­р­­­а­ ­­у­­­ч­е­­н­и­ч­­к­­­а­­­ ­ч­­у­­к­­а­ ­­ ­W­ ­­W­­ ­­W­­ ­­.­­ ­­­B­­ ­­­G­­­ ­1­ ­7­­­ ­.­­ ­C­ ­L­­ ­­U­­­ ­­B
Erinduzea

2021.06.08 | 20:58

31
М­­­л­­а­д­­а­­­ ­м­­­о­­­к­­р­­а­­­ ­у­­ч­­е­­­н­и­­ч­к­а­­­ ­­­ч­­у­­­к­а­­ ­ ­­­W­ ­­W­ ­­W­­ ­­­.­ ­­­B­­ ­­­G­­ ­­­1­­ ­­7­­­ ­.­­­ ­C­­­ ­L­­­ ­U­­ ­­­B
а

2021.06.08 | 16:10

30
преди не искахте да правите коалиции, вече няма проблем. Какво се е променило?

2021.06.08 | 14:09

29
Вече се видя, че Тошко и ИТН са въздух под налягане! Компресорите, които ги напомпват са в Дубай, Белград, Сараите и Кремъл. Но и те не могат да ги донадуят така, че хората пак да им повярват! От повредената система започна да излиза райски газ и голямата част от публиката на "суверена" не може вече да спре да се смее.

2021.06.08 | 14:09

28
Нямa как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев-Маджо, Бабикян бащата на фалшивите новини, Минеков не успелия скулптор комунист, Хаджигенов, некадърен адвокат не спечелил и едно дело и защитник на олигарсите Черепа и Цветан Василев.. Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик.

2021.06.08 | 14:08

27
Сашо Дончев и Дарина Павлова са зад Слави Трифонов. Сашо Дончев, Овъргаз, който навремето плащаше по 50 000 марки на Трифонов да агитира в шоуто си за Бсп и Дарина Павлова съпругата на мутрата Илия Павлов са зад Слави Трифонов.

2021.06.08 | 14:08

26
ФАКТИ, ОТ КОИТО, СЛАВЧО НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА. НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРОМЕНИ БИОГРАФИЯТА... ЗА СЛАВЧО И ПЪЛНО С ИНФОРМАЦИЯ И СНИМКИ С МУТРИТЕ, ИЛИЯ ПАВЛОВ, БРАТЯ ВАСИЛЕВИ, МАДЖО...ОТКЪДЕ МИСЛИТЕ ИМА ЯХТА ТЕЛЕВИЗИЯ И ДЖИПОВЕ, ВИЕ И АЗ ЩО НЯМАМЕ.

2021.06.08 | 14:08

25
MутратA Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

Добави коментар

Водещи новини