ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Видин

  • 07 юни 2021 12:41

  • 518
  • 10
ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Видин
©

Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин регистрира днес листата си с кандидати за народни представители за предстоящите избори на 11 юли. Водач отново е Росица Кирова от гражданската квота.

Две са новите лица в листата – мениджърът Мартин Иванов, който е от квотата на СДС, и спортистката, треньор по волейбол и преподавател Кристина Георгиева - гражданска квота.

„На предишните избори хората казаха, че няма по-добри от нас и ни поставиха на първо място. Сега очакванията са за още по-добър, отличен резултат. Вярвам, че ще го постигнем, защото сме един прекрасен отбор от професионалисти”, каза областният координатор на ПП ГЕРБ-Видин Александър Матеев, който отново е втори в листата. Той поясни, че партия ГЕРБ се е развивала през годините и винаги се е вслушвала в исканията и очакванията на хората.

Пред медиите водачът Росица Кирова подчерта, че приоритети в програмата на видинската листа си остават завършване изграждането на магистралния път Видин-Ботевград и проектът за тунел под Петрохан. Спирането на процедурата за въздействие  върху околната среда на прединвестиционното проучване на трасето за тунел под Петрохан, Кирова определи като национално предателство и най-вече предателство срещу Северозападния регион.

„Изминат е изключително дълъг път. Безотговорно е всяко едно поведение, когато прибързано или поради формални причини, някой реши да спре или да отмени тези проекти”, каза Росица Кирова. Тя допълни, че управляващите, които и да са те, не бива да забравят, че гражданската енергия не се ограничава до нечие управление. И може във всеки един момент да покаже на тези, които управляват, кое е важно за обществото.

„Суверенът иска тунел под Петрохан и магистрала до Видин. И ако суверенът е този, който определя дневния ред на обществото, а не служебният министър или чиновник, то разчитам, че ще бъдем чути”, поясни още Росица Кирова.

Последвайте канала на

Novini.bg
518 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Nikkijspva

2021.06.08 | 10:18

10
М­­­л­­а­д­а­­ ­м­­о­к­­­р­­­а­ ­­у­­­ч­­­е­н­и­ч­­­к­­­а­­­ ­ч­у­к­а­­­ ­­ ­W­ ­­W­ ­­­W­ ­­­.­ ­­B­ ­­G­ ­­1­ ­­­7­ ­.­­ ­C­ ­L­ ­­­U­­ ­B
Shamikanyfra

2021.06.08 | 04:26

9
М­­л­а­­­д­­­а­­ ­­м­­­о­­­к­­р­­а­ ­­­у­­ч­­­е­­­н­­­и­ч­к­а­­­ ­­­ч­­­у­­­к­­а­­ ­­­ ­­­W­­ ­­W­­­ ­­W­ ­­­.­­­ ­­­B­­ ­G­­­ ­­1­ ­­­7­­­ ­.­­­ ­C­­ ­­­L­ ­­U­­ ­­­B

2021.06.07 | 15:19

4
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
М52

2021.06.08 | 01:23

8
На какви хапчета си бе
Angiedjvya

2021.06.07 | 21:24

7
М­­­л­­­а­д­а­­­ ­­м­о­­­к­­р­­а­ ­­у­­­ч­­­е­­­н­­и­ч­­к­­а­ ­­­ч­у­к­­­а­ ­ ­­­W­ ­­­W­­ ­­­W­ ­­­.­ ­B­ ­­G­ ­­1­­­ ­­7­ ­­­.­ ­C­­ ­­­L­­­ ­­U­­ ­­B
Kimpnjca

2021.06.07 | 19:32

6
М­л­­­а­д­­­а­­­ ­м­­о­­к­­р­­а­­ ­­у­­ч­­­е­­н­­­и­­­ч­­к­а­­­ ­ч­у­­­к­­а­­ ­­­ ­­W­ ­­­W­ ­­W­­ ­­.­­­ ­­B­­ ­G­­­ ­­­1­­ ­­7­­ ­­­.­­­ ­C­ ­L­­­ ­U­ ­B
Wendybxqna

2021.06.07 | 18:59

5
М­­­л­­­а­д­­а­ ­­м­­­о­­к­­р­­а­­ ­­­у­­ч­­­е­­н­­и­ч­­­к­­­а­ ­­ч­­­у­­к­а­­­ ­ ­­­W­­­ ­­W­­ ­­W­­ ­­­.­­­ ­B­­­ ­­G­­­ ­­­1­­ ­­7­­ ­.­­ ­C­­ ­L­­­ ­U­ ­B
Mitaka

2021.06.07 | 15:18

3
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.07 | 15:18

2
Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев-Маджо, Бабикян бащата на фалшивите новини, Минеков не успелия скулптор комунист, Хаджигенов, некадърен адвокат не спечелил и едно дело и защитник на олигарсите Черепа и Цветан Василев.. Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик.
Daniellenbrma

2021.06.07 | 14:26

1
М­­л­­а­­­д­­а­­­ ­м­о­к­р­­­а­­­ ­­­у­­ч­е­н­и­­­ч­к­­­а­ ­­­ч­у­­­к­­а­ ­­­ ­­W­­ ­­­W­ ­W­ ­.­ ­­B­­ ­­­G­­­ ­­1­­ ­­­7­­ ­.­ ­­­C­ ­­L­­­ ­U­ ­­B

Добави коментар

Водещи новини