"Българските патриоти": Категорично се противопоставяме на скандалното връщане на ДПС във властта

  • 02 юни 2021 15:39

  • 2586
  • 6
"Българските патриоти": Категорично се противопоставяме на скандалното връщане на ДПС във властта
© Булфото (архив)

Ние, „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“, се обявяваме категорично против скандалните кадрувания, които се извършват по места. След почти десетилетие отново тече процес на открито вкарване на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в управлението на България. 

Това пише в официална позиция на новата коалиция "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите", която публикуваме без редакторска намеса: 

"Последният пример: човек на Доган влезе в областната управа на Смолян, след като служебното правителство на Румен Радев предприе тотална подмяна на втория ешелон на властта у нас. Младен Исаев – бивш общински съветник от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и председател на Общинския съвет в Девин, е новият заместник областен управител на Смолян. Въпросното назначение внесе напрежение сред местните хора и извади на показ истината за същината на новия служебен кабинет.  Същият е случаят и със заместник областния управител на Видин Шишман Чаушев. Той е стар кадър на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и това е известен факт в цялата област.

 

 "Българските патриоти" избраха Коалиционен съвет

Ние, Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите, категорично се противопоставяме на подобни безпринципни назначения, които легитимират една откровено антибългарска партия, чиито кръгове от фирми и откровената турска намеса чрез нея в българския политически живот успяхме да ограничим през последните години.

Припомняме, че един от основните принципи, които обедини „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“ е именно недопускането на етническата партия ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в управлението на България.

Припомняме, че на парламентарните избори през 2009 г. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с спечели 610 521 гласа. Партията на Доган влезе в парламента и се превърна в балансьор, от който зависеше българската политика. През 2017 г. обаче с участието ни като патриотична коалиция ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с взе два пъти по-малко – 315 976 гласа. Влязохме в 44-ото Народно събрание и изместихме ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от мястото ѝ на политически и управленски фактор. Не позволихме и втора етническа партия да влезе в българския парламент.

В рамките на 43-ото и 44-ото Народно събрание като политически субекти и трите партии показахме, че работим за това българският национален интерес да не бъде погазен. С действия – а не на думи.

Ограничихме броя на секциите в Турция – спряхме заплахата хора, които дори не говорят български, да гласуват у нас и да определят кой да ни управлява. Пресякохме опитите на Ердоган недопустимо да се меси във вътрешните работи на държавата ни.

Тези наши достижения обаче бяха погазени от „новите партии“ в краткото и пагубно 45-о Народно събрание. Разреши се безконтролното увеличаване на броя на секциите, което даде възможността на Турция отново да стане фактор в държавата ни. Акт, който граничи с национално предателство. 

Юлиан Ангелов: Трябва да се потърси начин за общо управление на страната

Днес виждаме, че тази политика продължава – кадри на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с влизат официално в управлението на държавата ни.

Ето защо ние, „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“, заявяваме, че ще продължим да отстояваме българския национален интерес и ще се противопоставим на всякакви опити той да бъда погазен! Няма да позволим национално предателство под каквато и да е форма!". 

Последвайте канала на

Novini.bg
2586 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Elizabethnyvxa

2021.06.03 | 10:16

6
М­­л­­­а­­­д­­а­­­ ­м­­о­­к­р­­­а­­­ ­­­у­ч­­е­­н­­­и­­­ч­­к­а­­ ­­­ч­­­у­­к­­а­­­ ­ ­­W­­­ ­W­ ­­W­­ ­.­­­ ­B­­ ­­­G­ ­1­­­ ­­­7­­ ­­.­ ­­­C­­­ ­­­L­­­ ­­U­­­ ­­­B

2021.06.02 | 19:28

5
РАДЕВ СЕ НАДЯВА НА ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС ЗА ВТОРИ МАНДАТ!
XXX

2021.06.02 | 19:18

4
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

2021.06.02 | 16:34

2
ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ТИЯ ПОМИАТА ПАТРИОТИ.СРАМ Е ЗА БОТЕВ, ЗА ЛЕВСКИ

2021.06.02 | 17:55

3
Ти какво си? Рязан!
БОТЕВ -ПАТРИОТ

2021.06.02 | 15:55

1
ПАТРИОТ Е- ДУША ДАВА ЗА НАУКА,ЗА СВОБОДА,НО НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЯ,А ДУШАТА НА НАРОДА!

Добави коментар

Водещи новини