Борис Ячев и Александър Сиди водят листите на Българските патриоти в Пловдив

  • 06 юни 2021 18:52

  • 657
  • 9
Борис Ячев и Александър Сиди водят листите на Българските патриоти в Пловдив
© НФСБ, пресцентър

Зам.-председателят на НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, Борис Ячев повежда листата на Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, в Пловдив-област, начело на коалицията в Пловдив-град е Александър Сиди, член на ИК на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа. Двамата регистрираха днес листите с кандидати за народни представители в 16 и 17 МИР за изборите на 11 юли.

„Тръгваме със заявката за стабилно патриотично присъствие в следващото 46 Народно събрание – амбицията ни е да спечелим по два мандата в града и в областта“, заяви преди регистрацията Борис Ячев. По думите му листите на Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, са редени прагматично – съставени са от професионалисти, доказали, че могат да печелят доверието на съгражданите си. „При нас шоумени няма – те са в други листи“, вмъкна Ячев.

Общинските съветници от Карлово Андон Андонов (НФСБ) и Светлозар Янков (ВМРО), Стефан Аксиев – общински съветник от ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на в Пловдив и Милко Милков от НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, в Асеновград, бившият кмет на Марково Пламен Кабаков са сред кандидатите на Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите в Пловдив-област.

Пловдивският общински съветник Костадин Гаров, Недко Кузманов, пловдивският районен заместник-кмет Павел Милушев, строителният предприемач и общински съветник Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден са в листата на патриотичната коалиция след водача Александър Сиди в Пловдив-град.

Ангел Джамбазки отсече: Нова коалиция с ГЕРБ е невъзможна

„Няма да работим за този или онзи. Ще работим за българския народ“, заяви Александър Сиди в отговор на въпрос с кого биха се коалирали след изборите и добави:

„Категорично не сме и няма да бъде патерица на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“.

„Искаме да спрем либералната пропаганда и реваншизма, който се наложи в краткото 45 Народно събрание“, каза още водачът на пловдивската градска листа Александър Сиди. По думите му патриотичното обединение е уверено, че на 11 юли хората ще гласуват с разум, а не с омраза.

„Хората искат стабилност и спокойствие, искат да се спре хаоса“, добави Борис Ячев и изрази убедеността си, че следващото Народно събрание трябва да решава проблемите в икономиката и справянето с престъпността, а не да се фокусира единствено върху реваншизма, без реални резултати за хората.

Novini.bg
657 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2021.06.07 | 09:07

7
ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ВИДИТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!!

2021.06.07 | 11:24

9
Бибитко беше го най много страх от Лаура Кьовеши и от служебно правителство но са вече в къщата му.

2021.06.07 | 11:23

8
Асвалтажиите настрани.
Jordanltjpa

2021.06.07 | 05:29

6
М­­л­­­а­­­д­­а­­ ­­­м­­­о­­­к­­р­а­­ ­­у­­ч­е­­н­­и­­ч­к­­­а­­­ ­­­ч­у­­­к­­­а­ ­­ ­­­W­ ­W­­ ­­­W­­­ ­­.­­­ ­­B­­­ ­G­­­ ­1­ ­­­7­­ ­­.­­­ ­C­­ ­­L­ ­U­­­ ­­B
Васо Сръбския

2021.06.07 | 00:27

5
Кви криви чутори
Michelleifkia

2021.06.06 | 21:43

4
М­л­­­а­­д­­а­­ ­м­­­о­­к­­р­­­а­­­ ­­у­ч­е­н­­­и­­ч­­­к­а­ ­ч­­у­к­­а­­­ ­­­ ­­­W­­ ­­W­­­ ­­W­ ­­­.­ ­B­­ ­­­G­­ ­­1­­­ ­7­ ­­­.­­ ­­C­­­ ­­L­­­ ­­­U­ ­­B
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.06.06 | 20:55

3
Сиди, ДВД, няма парламент.

2021.06.06 | 19:25

2
Аз ще гласувам за "Възраждане".

2021.06.06 | 19:20

1
Безкрайно "български" именца имат башибозукът на агент Иван и на бутанския мангасар.

Добави коментар

Водещи новини