Рокади и в Министерство на земеделието

  • 02 юни 2021 10:17

  • 6421
  • 4
Рокади и в Министерство на земеделието
©

С решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо БозуковХристо БозуковПроф. д-р Христо Бозуков е служебен министър на земеделието и храните в кабинета на Огнян в органите на управление на държавните предприятия от Закона за горите са извършени промени.

В „Югозападно държавно предприятие”-Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Югоизточно държавно предприятие”-Сливен за директор до провеждане на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В „Южноцентрално държавно предприятие”-Смолян, „Северозападно държавно предприятие”-Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен, до провеждане на конкурс. Досегашният заместник-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие”-Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Спират сечта в държавните гори до края на годината

Последвайте канала на

Novini.bg
6421 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.06.02 | 11:47

1
Очакваше се – Мафията започна контранастъпление. БНБ покри информацията за кредитните досиета в ББР, Гешев нахлу в МВР и прави обиски на разследващи подслушванията, за да покаже надмощие, така както направи при нахлуването в президенството. Това е атака срещу Рашков и срещу новите шефове в ДАНС и ГДБОП. Утре ще нахлуят и в НАП и това е само началото.
ЛЕД

2021.06.02 | 18:31

4
ВИЖ И 2 СТРАНИ И ЗАМЪЛЧИ
Павлин

2021.06.02 | 12:12

2
Важна изборна подмяна на кадри. Мотивирана. За какво му е на режима „Радев” да сменя ръководството на тези предприятия? Да покаже на служителите им, че ако не гласуват „за когото трябва”, ще ги последва съдбата на началниците им?
Ди4о

2021.06.02 | 15:06

3
На всеки заслуженото, на доц. Костов и ченгето Дамянов да се потърси и съдебна отговорност!

Добави коментар

Водещи новини