Рокади и в Министерство на земеделието

  • 02 юни 2021 10:17

  • 6419
  • 4
Рокади и в Министерство на земеделието
©

С решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо БозуковХристо БозуковПроф. д-р Христо Бозуков е служебен министър на земеделието и храните в кабинета на Огнян в органите на управление на държавните предприятия от Закона за горите са извършени промени.

В „Югозападно държавно предприятие”-Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В „Югоизточно държавно предприятие”-Сливен за директор до провеждане на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В „Южноцентрално държавно предприятие”-Смолян, „Северозападно държавно предприятие”-Враца и „Североизточно държавно предприятие” е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен, до провеждане на конкурс. Досегашният заместник-директор на „Северозападното държавно предприятие” Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В „Северноцентрално държавно предприятие”-Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Спират сечта в държавните гори до края на годината

Последвайте канала на

Novini.bg
6419 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.06.02 | 11:47

1
Очакваше се – Мафията започна контранастъпление. БНБ покри информацията за кредитните досиета в ББР, Гешев нахлу в МВР и прави обиски на разследващи подслушванията, за да покаже надмощие, така както направи при нахлуването в президенството. Това е атака срещу Рашков и срещу новите шефове в ДАНС и ГДБОП. Утре ще нахлуят и в НАП и това е само началото.
ЛЕД

2021.06.02 | 18:31

4
ВИЖ И 2 СТРАНИ И ЗАМЪЛЧИ
Ди4о

2021.06.02 | 15:06

3
На всеки заслуженото, на доц. Костов и ченгето Дамянов да се потърси и съдебна отговорност!
Павлин

2021.06.02 | 12:12

2
Важна изборна подмяна на кадри. Мотивирана. За какво му е на режима „Радев” да сменя ръководството на тези предприятия? Да покаже на служителите им, че ако не гласуват „за когото трябва”, ще ги последва съдбата на началниците им?

Добави коментар

Водещи новини