Цветанов коментира скандала за купуване на изборите за кмет на Сливен

  • 17 май 2012 16:26

  • 1596
  • 8
Цветанов коментира скандала за купуване на изборите за кмет на Сливен
©

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е знаел за случая за скандала в Сливен. Това обяви министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който даде пресконференция в редакцията на в. “Преса”.

“Главният прокурор е разпоредил Националното следствие да се заеме със случая. За мен това, което се случва, е доста тревожно и трябва да кажа, че това няма как да се случи без знанието на лидера на партията, без знанието на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, обяви Цветанов. – Питам аз, това ли е политиката на ПЕС, втората по големина партия в Европейския парламент. Това ли е идеята на призива “лявото идва”. За мен най-притеснително е това, че ако той е знаел за този разговор, защо не е предприел действия.”

Цветанов добави, че е учуден как в записа се коментира сумата от 1 млн. лева, а в същото време Станишев и Костов се критикуваха ГЕРБ, когато даде 1 млн. за възстановяване на щетите в село Бисер.

Припомняме, че скандалът е за купуване на изборите за кмет в Сливен, а материалът бе публикуван във в. “Преса”.

Няма никакво значение Георги Първанов или Сергей Станишев ще оглави БСП. И няма партия БСП. Като всички подобни образувания тя е само инструмент за прилагане на формулата „пари - власт - пари прим”.

Това са възможно най-добронамерените изводи след изслушването на час и половина разговор, който втора седмица се върти в интернет. Никакъв драматург, камо ли журналист, не може да представи размерите на разложението така, както този разговор на една провинциална маса. В него участват двама мъже.

Мартин Славов - от седем години начело на общинската организация на БСП в Сливен. Добре образован, има собствен бизнес. Син на уважавания в Сливен Симеон Славов, някога ръководен кадър в БКП, известен с отстояването на разумни и полезни за града решения. Неуспял кандидат за кмет. Общински съветник. Събеседник му е Галин Кънчев. Бизнесмен. Общински съветник. Също безуспешен кандидат за кмет на Сливен от името на периферни участници в политическия живот. Разговорите между двамата всъщност са преговори за това Мартин Славов да откаже да се кандидатира за кмет на местните избори миналата есен, за да може Галин Кънчев да бъде кандидатът на БСП. Към момента на разговора Галин Кънчев не е член на БСП.

Последвайте канала на

1596 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Дарко

2012.05.22 | 13:32

8
Скандалът с купуването на изборите в Сливен безспорно е отвратителен, но и ролята на в.Преса в неговото раздухване - също.
Зорница

2012.05.19 | 16:49

7
"Независимият" и верен на всички управляващи Т.Тошев получи потупване по рамото за добре свършената работа - все пак властта му дойде на крака и даде пресконференция от неговата редакция.
Бля бля

2012.05.18 | 21:22

5
Тоя смешен опосум защо е тръгнал да разправя, кой колко пари е дал за купуване на гласове като ГЕРБ са профукали много повече от тези 1 милион, които БСП са дали, всички го правят но никой не си го признава. Не знам какво се опитва да направят, по-добър ли кмет беше предишния Лечков, но ги е яд че някой е платил повече и е спечелил.
jj

2012.05.18 | 21:22

6
Мълчи бе, лешпер! Скапаните комунисти цял живот само това правят - крадат и мажат и после се оправдават с другите.
IQ146

2012.05.18 | 19:32

1
"Царят е гол!" От време оно ограмотявам всякаква паплач, изповядваща светата конспирация, че шайката разбойници, КРАДЯЩИ навсякъде по България, са отвратителна селяндурска КРАДЛИВА пасмина, нямаща нищо общо с политиката и политическата дейност. Че са във властта САМО ЗА ДА КРАДАТ! И нищо героично и загадъчно няма в тези най-обикновени и жалки КРАДЦИ!Време е това да се осъзнае и от ПРОКУРАТУРАТА и тя да се еманципира от КОМУНОИДНИЯ си генезис и най-сетне да започне да се занимава с основното си занятие - да лови престъпници, без значение от коя партия са...Каква гротеска са само тия два боклука, как само бих им извил КОМУНОИДНИТЕ вратлета...!
ГАДНИ МРЪСНИ ГРОБАРИ

2012.05.18 | 21:22

4
Най-добрият гербераст е мъртвият гербераст!!!Гербераста е съставна част на утайката на обществото!!!Гербераста е прост и необразован!Гербераста е алчен и нагъл!Гербераста обвинява всички за своите грешки!В заключение-Най-добрият гербераст е мъртвият гербераст!

2012.05.18 | 21:22

3
Хахахахахаааа, пак са ги надцакали. Цецооооооу, къде издухахте парата? Сега с какво ще цакате на изборите догодина? Пак ли милиционерите ще ви вкарват чували с бюлетини от мангалите? :DDDDDDDDDDD
няма ако

2012.05.18 | 19:33

2
"КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"!!! В Европарламента и в ПЕС трябва да научат какъв престъпник оглавява Евросоциалистите, за да не се удави Европа в надигащата се червена вълна

Добави коментар

Водещи новини