Калоян Паргов: БСП трябва да представи пред обществото левия разказ за бъдещето на България

  • 27 май 2021 19:20

  • 353
  • 10
Калоян Паргов: БСП трябва да представи пред обществото левия разказ за бъдещето на България
© БСП

Изключително важно е, в периода до 11 юли, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да съумее да представи пред българското общество левия разказ за бъдещето на България след десетилетното дясно управление на Борисов. Това каза председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – София Калоян Паргов по време на третото заседание на XIV Конференция на Софийската градска организация.

„Това изисква от всички нас, не само да сме се поучили от грешките и пропуските, допуснати в предходната кампания, но и да сме мобилизарани да поемем или да участваме със сериозни позиции в управлението на страната. Анализите на районно, градско и национално равнище показват, че на парламентарните избори от 4 април БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е претърпя тежка загуба. За първи път през трите десетилетия след промените, и то след седемгодишен период в опозиция, левицата получи толкова съкрушителен резултат“, изтъкна той.

По думите му сега е моментът БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да представи по-конкретно и експертно обосновано своите реалистични управленски виждания за развитие на икономиката, на здравеопазването, образованието, науката и културата, на социалната сфера, селското стопанство и т.н. „Да посочим пътя, по който България ще се придвижи от последно място по развитие в ЕС към по-горни позиции“, обясни Паргов.

„Очакванията са за нови управленски идеи и интелигентни решения, ефективно конкретизирани. И тази конкретна управленска програма още утре да може да я представим пред обществото. Времето на общите приказки изтече. Необходими са конкретни решителни мерки!“, каза лидерът на столичните социалисти.

Той засегна и темата за отговорността, която по думите му е ключова.

„За да продължим напред е важно да си изясним кой, кога и как поема отговорност за взетите решения. Диалогът в партията е нарушен. Разминаването между ръководството и структурите на партията е на път да се превърне в стил на партийно управление. Не е естествено, когато „отгоре“ се налагат водачи, граждански квоти, в противовес на мнението и аргументите на партийните организации, след това да им се търси отговорност за постигнатите резултати“, каза Паргов.

Председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София заяви, че основната задача е да се изберат кандидатите за народни представители в трите софийски МИР-а. „Партийните ни организации са излъчили достойни кандидати с ярки професионални биографии. Считам, че ще съумеем да подредим листи, в които да бъдат представени различни професии и сектори“, акцентира той.

Паргов призова кандидатите за народни представители да се посветят изцяло на кампанията, защото „София е по-сложен град“.

„В столицата, където живее почти една трета от населението на България, изборите се влияят изключително от националната политика. Естествено и от поведението на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, от управленските решения, които предлагаме, от професионалната подготовка и качества на кандидатите ни“, каза Калоян Паргов.

Последвайте канала на

Novini.bg
353 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.05.29 | 11:02

10
Левия разказ вече сме го слушали и живяли! Марш за пияна Просия вашта мама русофилистична нахгла АНТИБЪЛГАРСКА да е.ба!

2021.05.29 | 10:57

9
За сега Ляв разказ НЯМА. Има ЗАМЕРЯНИЯ, защото няма какво да кажете.
Калоян Паргов

2021.05.28 | 01:55

8
Трябва да си 100% сертифициран циганин, за да носиш фамилията Паргов!
Умник Гюро

2021.05.28 | 01:49

7
Абе, нещастен комуноид, този ляв разказ сме го чели отдавна и сме му сърбали попарата. Що не си го завреш в з.а.ника този сатанински разказ. Анатема.
Tabithaxmvta

2021.05.28 | 01:02

6
М­­л­­а­­­д­­а­ ­м­­о­­к­­р­а­ ­­у­­­ч­­­е­­н­и­­ч­­­к­­­а­­­ ­ч­­­у­­­к­а­­­ ­­ ­­W­­ ­­­W­­­ ­­­W­ ­.­­ ­­B­­ ­­­G­­­ ­­­1­­­ ­­7­­­ ­­.­­ ­­­C­­­ ­­L­­ ­­­U­ ­­B
FARAON

2021.05.27 | 22:51

5
БЪДЕЩЕ НЯМА. А АКО НЕ ЧУЯ ИСТИНАТА ЗА "ВИДЕНОВАТА ЗИМА", ЩЕ ИМА УЖ АСНО НАСТОЯЩЕ :)
ХА-ХА

2021.05.27 | 20:01

1
Тоя разказ вече го видяхме 1997 и 2014г. Направо ни разказахте играта. Тъпанари.
да,

2021.05.27 | 21:27

4
аман от леви приказки! Да ходят у лево!

2021.05.27 | 20:35

3
МРЪСЕН СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТ
Christyiotxa

2021.05.27 | 20:20

2
М­л­­­а­­д­а­ ­­м­­­о­к­р­а­­­ ­у­­ч­е­­­н­­и­­­ч­­­к­а­ ­ч­­у­­­к­а­­­ ­­ ­­­W­­­ ­­W­ ­­W­­­ ­.­ ­­B­­­ ­G­­­ ­1­­ ­7­­ ­.­­ ­C­­­ ­­­L­­ ­­U­ ­­­B

Добави коментар

Водещи новини