Татяна Дончева: Битката с ГЕРБ ще е дълга, те ще я водят с всички средства

  • 26 май 2021 17:55

  • 6889
  • 63
Татяна Дончева: Битката с  ГЕРБ ще е дълга, те ще я водят с всички средства
© БТВ

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не приеха условията ни, затова не приехме да влезем в коалиция с тях. Това каза в предаването "Лице в Лице" по БТВ председателят на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Припомняме, че в крайна сметка на предстоящите парламентарни избори "Движение 21" отново ще е част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!".

И баничка да си купувате от магазина, като не ви изнася цената, не си купувате, добави тя.

По повод критиките на адвокат Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 към нея Дончева заяви: "Отдавна съм в политиката. Мисля, че Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 има време кога да направи кариера и кога да се срине".

Трус в "Изправи се! Мутри вън!", Хаджигенов захапа Дончева

Тя поясни, че ще води листите на коалицията във Варна и Русе.

Трябва да направим всичко възможно да надхвърлим резултата от предишните избори. Мисля, че това е напълно възможно, заяви Дончева.

Коалицията "Изправи се.бг" ще съдържа наставката "Мутри вън!" за последен път. В коалиционното ни споразумение е записано, че на следващите избори наставката вече няма да я има. Коалицията ще се представлява само от Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, а не от нея и Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971, както на предишните избори, уточни лидерът на "Движение 21".

Нашето обрано и достойно поведение ще позволи на коалицията да повиши резултата си и да покаже, че въпреки опитите да бъде разклатена, е останала стабилна. В коалицията са сериозни хора, с познания и способности, участници в политическия живот, които трябва да са ефективни, да са в състояние да отделят приоритетите на страната и да ги защитават по достоен начин, посочи Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

"Изправи се! Мутри вън!" се регистрира в ЦИК за изборите

Тя коментира и освобождаването на председателя на ДАНС Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”,, което беше обявено след днешното заседание на служебното правителство.

Само обстоятелството, че на един шеф на ДАНС може да му дойде наум да си вземе пет месеца отпуск, е достатъчно да бъде незабавно освободен. Това означава, че този човек няма идея, че трябва защитава националната сигурност денонощно. Ако е излязъл в отпуск, защото някой му е заповядал, още по-зле, значи това е някакъв льольо, който е изложил на риск всички нас. Днес той е казал, че си тръгва с високо вдигната глава. Очевидно този човек пълзи години наред за това място. Това са смешни хора, какво са правили те там? Вие смятате ли, че този човек някога е бил "глава" на ДАНС? По-скоро някои други са били, като например представителите на кръга "Монтерей". Но да се твърди, че този човек е бил началник на ДАНС, е смешно, заяви Дончева.

Сменят шефа на ДАНС, пенсионерите с добавка от 50 лева и през юни

Тя обаче отправи и критика към служебното правителство: "Не може да закарате някой дансаджия от Кюстендил, за да го направите шеф на националната сигурност, защото няма как да се прескачат стъпала, особено в тази дейност“.

По думите ѝ "селският началник" при това положение се оказва в среда, "в която не може да се оправи".

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в каза, че в България е пълно с руски шпиони, но определи скандалите с такива в последните години като смешни. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през цялото време защитаваше руските интереси, помагаше да се изгражда "Турски поток". Вашингтон недвусмислено им каза и преди изборите, и след изборите, че са приключени политически. И Великите сили мразят да бъдат лъгани - в продължение на години, дълго и нагло. Тъй като Борисов се беше разбрал с администрацията на Тръмп, му се искаше Тръмп да бъде преизбран, но не стана. В новата администрация на САЩ има много професионалисти, отбеляза лидерът на "Движение 21".

Битката с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и техните остатъци в институциите ще продължи много дълго. Те са вкопани в службите за сигурност и във финансовите институции. Те ще водят тази битка с всички средства, каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Novini.bg
6889 63

Свързани новини

Коментари 63

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 18:02

63
СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ...СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ООНЕЕ И ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ХИГИЕНИСТ НА ОАКАНИЯ ПУТЬО НАЙ ОТЗАД.СЛАВЕ ТЪПОТО СИ Е...СЛАВЕ ТЪПОТО!!!...НАПЪНАЛА СЕ Е МУТРАФОНОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО СО СЕ ВСИЧКИ ГНУСНИ КРЕМЪЛСКИ ПИЧКИ ДА ПРАВЯТ ОТ ТЪПУНГЕРА УДОБЕН ШИРОКО СКРОЕН НАЙ ОТЗАД...СУКА ЙОБАНА В РОД!!!...ДИМИТЪР БКАГОЕВ НЕ Е БИЛ ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТ НЯКОГА.МНОГО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ СЪС СТОЙО КОРАБОВ...ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ТАКА:ЗЕТЯ НА ГОШО ТАРАБАТА И ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ НАТИКАХА РОДИНАТА НИ В КРЕМЪЛСКИЯ НУЖНИК. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ Е КАЗАЛ"ЧОВЕК,КОЙТО ДО ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА НЕ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ.ЧОВЕК,КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА АКЪЛ". И ОЩЕ "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА ТОЛКОВА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО РУСИЯ".ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.
Ericamqnoa

2021.05.27 | 11:29

62
М­­­л­а­­д­­а­ ­­­м­­­о­­к­­­р­а­­­ ­­­у­­ч­­­е­­н­и­ч­­к­­­а­­ ­­ч­­­у­к­а­ ­­ ­­W­­­ ­­­W­ ­­­W­ ­.­ ­­B­­ ­G­­ ­­­1­ ­­7­­­ ­­­.­ ­C­ ­L­­ ­­U­­­ ­­­B
Гунч

2021.05.27 | 06:36

61
Абе гнусно краставо ГОВЕДО мръсно си ти бе ей. Смрад противна. На изборите ще си кръгла 00.
Tracycksda

2021.05.27 | 04:53

60
М­­­л­а­­д­а­­ ­м­­­о­­к­р­­­а­ ­­­у­­ч­е­н­­­и­ч­­­к­­­а­­ ­ч­­­у­к­­­а­­­ ­­ ­­­W­ ­­W­­ ­W­­ ­.­ ­­B­­ ­­G­­­ ­1­­ ­­­7­ ­­­.­ ­­C­­­ ­­L­­ ­U­­ ­­­B
Candyfzaha

2021.05.26 | 23:21

55
М­­л­а­д­­­а­­­ ­­м­­о­­­к­р­­­а­ ­у­ч­­­е­­­н­­и­­­ч­к­­­а­­­ ­­­ч­­у­к­­­а­­­ ­ ­­­W­­ ­­­W­­­ ­­W­­ ­­.­ ­­B­ ­­­G­­ ­­­1­­­ ­­­7­ ­­.­­ ­­C­­ ­­­L­ ­­U­­­ ­B
Пор Парясник

2021.05.27 | 04:32

59
Да ми захапе лангата!
Lisarxhea

2021.05.27 | 01:58

58
М­­л­а­д­­а­­ ­­­м­о­­­к­­р­­а­ ­у­­­ч­­е­­н­и­­ч­­к­а­­­ ­­ч­­у­­к­­а­ ­­­ ­­W­ ­­W­­ ­­W­ ­­­.­­ ­B­­­ ­­G­­­ ­­1­ ­­7­ ­­­.­­ ­C­ ­L­­ ­­­U­­ ­­­B
Умник Гюро

2021.05.27 | 01:49

57
Другарката Донч.ва е с богат комунистически опит в саботажите и подривната дейност. Мине се не мине време и тя изпълзява от милионерската си дупка... За да покаже, че все още и идва мензиса.
Румен

2021.05.26 | 23:33

56
Дърт комунистически киликанзер.Мафиотски слугинаж!Помним те каква беше много добре.

2021.05.26 | 22:11

54
Baba Дончева адвокат на Групировките Вис и Сик
Оник

2021.05.26 | 21:37

53
ГЕРБ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ РЕАЛНО СЛЕД ЕДИН МАНДАТ,КОГАТО ВСИЧКИ СЕ ОТВРАТЯТ ОТ НОВИТЕ

Добави коментар

Водещи новини