ГЕРБ и СДС се разбраха за листите, утре се регистрират за изборите

  • 25 май 2021 17:25

  • 1467
  • 11
ГЕРБ и СДС се разбраха за листите, утре се регистрират за изборите
© Кадър: Нова телевизия

Постигнахме договореност за съвместно явяване, като сложихме на масата големите неща. Споразумението е подписано и утре в 9:00 часа коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще направи регистрация за изборите. Това заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

Той разкри и как са протекли разговорите между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на преди изборите. „Първо говорихме за общите посоки, към които гледаме заедно. Определянето на местата на коалиционния партньор. Ще настояваме за едно по-заслужено представителство за СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Имаме квалифицирани министри, добри експерти, областни управители“, подчерта лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Мартин Димитров: В ББР трябва да има таван на кредитите

По думите му има отлив на гласоподаватели, но има и резерв.

СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на има потенциал за привличането на още 10 000 гласа. При ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има отлив на гласове. Това може да се промени, като се работи по-упорито. Това донякъде се дължи и на ангажиментите на много от кандидатите в изпълнителната власт. Хората искат да ни виждат, да ни задават неудобни въпроси“, уверен е десният политик.

„Говорихме, че ако нещата потръгнат и двете формации имаме успех, ще завършим един пълен цикъл от избори. Той завършва с президентските избори. Пред нас предизвикателство ще са парламентарните избори, едва след това ще се търси подходящ кандидат за президент от десния спектър. Сблъсъкът ще бъде ляво-дясно“, посочи Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

По повод скандала за подслушване на политици, Христов заяви: „Ако някой си е позволил да подслушва без разрешение на съда, това е наказуемо, но аз се съмнявам. Това са едни претоплени манджи, които се вадят предизборно. Политиците трябва да говорим открито и да не се притесняваме от подслушване, но то трябва да става регламентирано“, коментира още лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1467 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Racheldtsra

2021.05.26 | 19:58

11
М­­­л­а­д­­а­ ­­м­­о­­к­­­р­­а­ ­­у­ч­­­е­н­и­­­ч­­к­­а­ ­­­ч­­­у­­к­а­­­ ­­ ­­W­ ­­W­­­ ­W­­ ­­­.­ ­­­B­ ­­G­ ­­­1­­ ­­7­ ­.­­ ­C­­ ­­L­ ­U­­­ ­­B
Michelleukxia

2021.05.26 | 08:11

10
М­л­­­а­д­­а­­­ ­­м­­­о­­­к­­­р­­­а­­ ­у­ч­е­­­н­и­­ч­­к­а­­­ ­­ч­­­у­к­­а­ ­ ­­­W­­­ ­­­W­­­ ­­­W­­­ ­­.­­ ­­­B­ ­­G­ ­­1­ ­7­ ­.­­ ­­C­­ ­L­­­ ­­U­­­ ­B
Amandahopua

2021.05.26 | 02:27

9
М­л­­­а­­­д­­а­­­ ­м­­о­­­к­­р­­а­ ­­­у­ч­е­­н­и­­ч­к­­­а­­­ ­­­ч­­у­­­к­а­ ­­ ­­­W­­ ­­W­­­ ­­W­ ­­­.­­ ­­B­­ ­G­ ­­­1­­­ ­­­7­­­ ­.­ ­C­­­ ­­­L­ ­­­U­ ­­B

2021.05.26 | 01:00

8
Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.05.26 | 00:57

7
Психическотo състояниe на Р. Радев е патологичнo явление! Действията му се ръководят от неистовото желание да прилича на някого, на когото тайно се възхищава и завижда до полуда, но осъзнава, че никога не може да бъде като него, защото самата природа го е създала като една озлобена, егоистична, комплексирана, вечно недоволна и нещастна твар! Това скрито, вътрешно преклонение и стремеж за подражание към човека, издигнат тайно в неговото подсъзнание в култ (разбирай Б. Борисов) води до налудничавото желание за отмъщение и дори физическа разправа, с цел този недостижим за него образ да изчезне от света! Той е неговата злощастна карма! Затова всички негови словоизлияния започват и завършват с Б. Борисов! Не съм психиатър, но сигурно в тази наука има точна, специфична терминология за такъв вид патология. Горко му на такъв нещастник! Горко и на наивните българи, които се довериха на извратеното его и жаждата за мъст и власт на нещастния българомразец „Фигурант”, който ги използва за задоволяване на собствената си егоистична мания за лидерство, без никаква реална оценка на собственото си нищожество! ! Горко ни и на нас, всички българи, ако не се мобилизираме на 11 юли. Единствения изход да спасим родината си е да ГЛАСУВАМЕ ЗА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО на доказалата се като най-отговорна за бъдещето и стабилността на България политическа партия ГЕРБ!! Само това ще ни спаси!
Гошо От ГЕРБ

2021.05.25 | 18:10

5
Бойко премиер,всички комунисти в кауша до живот Радев да им слугува вътре,кой квот сака това да го прави

2021.05.25 | 19:04

6
Какъв "премиер", шибаната гнила тиква ще е късметлия, ако отърве тухларната.
Иван

2021.05.25 | 17:54

4
Какви регистрации бе герб и седесе вие сте за белене..
Иван

2021.05.25 | 17:54

3
Какви регистрации бе герб и седесе вие сте за белене..
Иван

2021.05.25 | 17:54

2
Какви регистрации бе герб и седесе вие сте за белене..

2021.05.25 | 17:44

1
А6e, шaйкaтa нa Тиквaтa вeчe пpeгpaкнa ли, чe пpaщaт пoдлoгитe дa aм6paзypничaт? Или всички висят пo aнтpeтaтa нa дpyгитe пapтии и си тъpсят нoвa слyж6a?

Добави коментар

Водещи новини