Новият областен управител на област Плевен Марио Тодоров е встъпил в длъжност

  • 20 май 2021 11:57

  • 486
  • 2
Новият областен управител на област Плевен Марио Тодоров е встъпил в длъжност
© Област Плевен

Новият областен управител на област Плевен Марио Тодоров встъпи в длъжност. Тази сутрин в кабинета на областния управител се състоя символичното предаване на властта между Мирослав Петров и Марио Тодоров, съобщиха от областната администрация.

Марио Тодоров е заявил: "Предстои ни много работа във връзка с организирането на предстоящите предсрочни парламентарни избори, така че те прозрачно и честно, какъвто е основния приоритет на правителството на премиера Стефан Янев, да отразят волята на българския народ за бъдещо управление на държавата. Вече имам опит в тази насока. Познавам работата на администрацията и служителите, така че няма да има никакво губене на време в опознаване на средата и веднага ще се премине към работа".

Днес встъпват в длъжност новите областни управители

Досегашният областен управител Мирослав Петров е казал: "В изминалите 4 години работих усилено за това регионът да върви по пътя на успешно развитие. Предстои обаче още много работа. Благодаря на администрацията и институциите за добрата съвместна работа. Желая на всички здраве и ползотворна работа", се посочва в съобщението от областната администрация.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
486 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Jillhfela

2021.05.20 | 23:43

2
М­л­­а­­д­­а­­ ­­м­­­о­к­­­р­­­а­­ ­у­­­ч­­­е­­­н­и­­­ч­­к­­а­ ­­ч­­у­к­а­­­ ­­­ ­W­ ­W­­­ ­­­W­­­ ­­.­­­ ­­B­­­ ­G­­­ ­­1­­­ ­­­7­­ ­­­.­­ ­­­C­ ­­L­­ ­U­­ ­B
Nataliexufwa

2021.05.20 | 23:39

1
М­л­­­а­­д­а­ ­­­м­о­­­к­р­­а­ ­­­у­ч­е­­­н­­­и­ч­­­к­­а­­ ­­­ч­­у­­­к­а­ ­ ­­­W­­­ ­­W­­ ­­­W­­ ­­­.­ ­B­­­ ­G­ ­­1­ ­7­ ­­.­ ­­­C­­ ­­­L­­­ ­U­­ ­B

Добави коментар

Водещи новини