Три приоритетни задачи очерта новият областен управител на Велико Търново инж. Георги Гугучков

  • 20 май 2021 15:48

  • 373
  • 1
Три приоритетни задачи очерта новият областен управител на Велико Търново инж. Георги Гугучков
© Pixabay

Три приоритетни задачи очерта новият областен управител на Велико Търново инж. Георги Гугучков, назначен от служебното правителство, при встъпването си в длъжност днес.

Пред журналистите той посочи, че важните задачи са свързани с подготовката, нормалното и честно протичане на предстоящите парламентарни избори, осъществяване на контрол върху епидемичната ситуация в областта и спокойна обстановка в Областната администрация, за да могат служителите в нея да изпълняват нормално ежедневните си задачи. На представянето му присъстваха досегашните заместник-областни управители инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева, които му подариха икона на св. Георги.

Ето кои са новите областни управители

Той посочи, че на този етап те ще останат като негови заместници, за да го въведат в спецификите на работата му.

Георги Гугучков е на 62 години, роден в Лясковец, но живее в Горна Оряховица, завършил е Военното училище "Васил Левски" във Велико Търново през 1980 година и до 2001 година работи в системата на въоръжените сили. Достигнал е до чин полковник, бил е началник на Сержантското училище и командир на учебна бригада. След излизането от армията практикува гражданската си специалност в частни фирми в сферата на строителството, енергетиката и градоустройството. Той обяви, че през следващата седмица ще се срещне с кметовете на десетте общини от областта, както и с директорите на държавните институции, като изрази надежда съвместната работа да е в полза на обществото и на задачите, поставени от служебното правителство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
373 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kaylalkexa

2021.05.21 | 12:19

1
М­л­­а­­­д­­а­­­ ­­м­­­о­­к­­р­­а­­ ­у­ч­­­е­­н­­и­ч­к­­а­ ­ч­у­­­к­­а­­ ­­­ ­W­­­ ­­­W­­ ­­W­ ­­.­ ­­­B­­­ ­G­ ­­1­­ ­7­­­ ­­­.­­ ­­C­­ ­­L­­­ ­­U­ ­B

Добави коментар

Водещи новини