Общинският съвет на БСП - Благоевград подкрепи Румен Томов за кмет на града

  • 12 май 2021 19:14

  • 432
  • 2
Общинският съвет на БСП - Благоевград подкрепи Румен Томов за кмет на града
© БСП

Общинският съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Благоевград подкрепи кандидатурата на Румен Томов за кмет на Благоевград, съобщиха от пресцентъра на партията.

Президентът издаде указ за частични избори в общината на 27.06.2021 г., след като ВАС прекрати пълномощията на кмета Румен Томов.

Румен Томов ще се яви като кандидат за кмет на Благоевград на предстоящите избори

Томов отчете извършеното от програмата му за управление на общината пред Общинския съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. На пленума присъства председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която заяви: “Преди година и половина БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Благоевград и Румен Томов победихме ГЕРБ и съм сигурна, че отново можем да го направим.”

Последвайте канала на

Novini.bg
432 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
?

2021.05.12 | 22:38

2
Защо ДАНС следи документите в университетите, когато руската мафия даже не се крие? БСП е корупцията в България.

2021.05.12 | 22:36

1
БСП е руската мафия, която защитава крадливия некадърен полукмет. Без убийства на комунисти в България няма да има просперитет. Вижда се повече от 31 години.

Добави коментар

Водещи новини