Радев поздрави мюсюлманската общност по случай Рамазан Байрам

  • 11 май 2021 16:29

  • 719
  • 7
Радев поздрави мюсюлманската общност по случай Рамазан Байрам
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на поздравява представителите на мюсюлманската общност в България по случай настъпването на празника Рамазан Байрам.

„Нека Вашите домове бъдат изпълнени с разбирателство и щастие, делата Ви да следват мъдрата традиция и изградената култура на толерантност на българския народ“, заявява в приветствието си държавният глава.

Празниците са истински, когато ги споделяме, подчертава президентът Радев и добавя, че с разбиране, прошка и добра дума заедно по-уверено надмогваме и  кризите.

Последвайте канала на

Novini.bg
719 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Иво

2021.05.13 | 14:32

7
Уж гласувах за летец, а то излезе, че съм гласувала за комунистически миризлив подлец. Гласувах за уж десните от Дай България, а насреща ти се прегръщат, Рада Дълбоката и бившата на СС Момата, Ел. Йончева. Сега как да гласувам за Пинокио и Гнома, като зад тях надничат Черепа, Чалмата, Импекса и Костинбродската корвета. Затова ще гласувам за синята идея и нейния носител СДС, защото съм десен човек и обичам България...

2021.05.13 | 14:32

6
Радев е най-разрушителната фигура (със главна буква - Фигурант) в следосвобожденската ни История, която освен кариера платена от българския данъкоплатец, няма никакво друго постижение в житейския си път - разбито семейство, разруха на военновъздушните сили, а сега - всяко негово действие и бездействия е само в интерес на Кремъл.

2021.05.13 | 14:32

5
"ГЕНЕРАЛСКАТА" МОЛИТВА ДЯДО ГОСПОДИ ПРОСТИ МИ, МОЛЯ ТИ СЕ ОТ ДУША, * С МАЛКО РАЗУМ НАДАРИ МЕ, ТА ДА МОГА ДА МЪЛЧА. ЧЕ БОРИСОВ ЩОМ ГО ЧУЯ, НЕЩО СЕ ОБРЪЩА В МЕН, ДРЪНКАМ ГЛУПОСТИ, АЗ ЗНАЯ, НО НАЛИ СЪМ СУПЕРМЕН. АКО НЕЩО НЕ ИЗЛАЯ, ГУБЯ ПОЧВА ПОД КРАКА. ДЕН НЕ МОГА ДА ИЗТРАЯ, НО ТОВА МИ Е В КРЪВТА. НАУЧИ И МОЙТА ДЕСИ, ДА НЕ ВЪРШИ ГЛУПОСТИ, ЧЕ СЪС НЕЙНИТЕ ЕКСЦЕСИИ МИ СЪЗДАВА ТРУДНОСТИ. А ПЪК АЗ ТИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ВЪВ МОЙ ФАТМАШКИ СТИЛ, ЩЕ ИГРАЯ ГЛАВНА РОЛЯ В ДОЛНОПРОБЕН ВОДЕВИЛ. АМИН ! * ИВАН ВАЗОВ (,,МОЛИТВА")

2021.05.13 | 14:32

4
Служeбното на Радeв e изцяло комунисти. А Радев дa каже, защо скри от народа, какво подписа срещу Русия. Същото направи и на времето в Полша. Подписа документ, че Русия е врaг номер едно, върна се тук и каза точно обратното. Е, мерси, България няма нужда от двуличnик и предaтел.

2021.05.13 | 14:31

3
60 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Мустафа

2021.05.11 | 16:34

2
Благодаря господин Президент, да сте жив и здрав

2021.05.11 | 16:33

1
НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

Добави коментар

Водещи новини