Трифонов с нов пост във фейсбук, оборва ГЕРБ

04 май 2021 13:48

Трифонов с нов пост във фейсбук, оборва ГЕРБ
© Кадър: Фейсбук
40916 135

Лидерът на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН) Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в отново публикува пост във фейсбук. Той коментира твърденията за лошите промени в Изборния кодекс. 

Ето цялото му изказване без редакторска намеса: 

Тъй като силата е в истината, ще ви кажа каква е разликата между истината и лъжата.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и техните медийни слуги продължават да тръбят, че бързото обнародване на промените в Изборния кодекс е “грях, срамота, светотатство”.

Нека припомним на коалицията ГЕРБ-СДС-Любен Дилов-син (последният е някакъв вариант на котката на Шрьодингер - хем не е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС, хем е) какво се случи 10 дена преди президентските избори на 6.11.2016 г.:

Следете датите. На 21.10.2016 г. в активен изборен период е внесен общ Законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Дадени са три дни за предложения между първо и второ гласуване. Законът е приет на 26.10.2016 г. След Указ на президента Плевнелиев от същия ден - 26.10.2016 г., промените са обнародвани в брой 85 на “Държавен вестник” от 28.10.2016 г. А седмица по-късно по новоприетите правила даже се произвеждат избори! Грях, срамота, светотатство?

Десислава Атанасова от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в твърди, че благодарение на “новите варвари” (сред които явно сме и ние от “Има такъв народ”) за първи път за една нощ е приет и обнародван нов Изборен кодекс.

На Десислава Атанасова, самоопределила се навремето като “тежката артилерия на ГЕРБ”, й припомняме, че измененията в Изборния кодекс са приети на 29.04.2021 г., а са обнародвани на 01.05.2021 г. Явно Десислава Атанасова е имала дълга нощ.

Вчера, на втората пресконференция на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Тома Биков, който навремето щеше да вкарва Бойко Борисов в затвора, заяви следното: “Не знаем на какви критерии трябва да отговарят членовете на ЦИК, които президентът ще назначава по негови собствени усмотрения.”

Нова лъжа. Напомняме на Тома Биков да прочете, че в чл. 50 на Изборния кодекс се съдържат изискванията към членовете на ЦИК, които не са променени, така че президентът няма никакви правомощия да определя сам изискванията или членовете на ЦИК.

Вчера, на първата пресконференция на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Бойко Борисов заяви следното: “Какво значи в един закон да напишеш “при възможност”? Значи, видеонаблюдение ще има “при възможност”. Ама кой ще я определи тая възможност, бе? По какъв критерий ще кажеш - в този град и в тази секция ще има, в тази - няма да има? По какъв критерий? Я да видиме къде са ми били по-добрите резултати - тука няма да има видеонаблюдение. Я да видиме къде са по-слабите - тука, примерно, сложили видеонаблюдение.”

Борисов: Защо не казаха как ще действа Антоанета Стефанова като мой заместник?

Поредна лъжа. Не знам дали депутатите на Борисов са спали, но въпросният текст “при възможност” отпадна от закона. Тоест, Бойко Борисов лъже с нещо, което го няма в окончателния вариант на Изборния кодекс. Напомняме, че видеонаблюдението отпадна дори и при възможност, но се прие видеозаснемане и видеоизлъчване при преброяването на гласовете във всяка една от секционните избирателни комисии, включително и в районните избирателни комисии. Във всяка една, а не където някоя партия има по-слаб или по-добър резултат.

Вчера Бойко Борисов се опита да препише и собствените си грехове на новите партии. Двамата с Екатерина Захариева обявиха как машините за гласуване били незащитени и били от Венецуела. А там било диктатура, убивали със снайпери протестиращите и било притеснително страна от ЕС да купува машини за гласуване точно от Венецуела .

Мааааалка подробност е, че машините за гласуване бяха закупени от тяхната ЦИК. 9600 машини за близо 40 милиона лева. Дали са от Венецуела - да каже тяхната ЦИК. Друга много малка подробност е, че преди последните избори тяхната ЦИК отказа независим одит на въпросните машини за гласуване с мотива, че държавните институции, които извършват проверките, са независими. Толкоз и по тази манипулация и лъжа.

Харизанов: Никога досега не са правени толкова мащабни и на парче промени

Накрая ще завърша със следното: Явно в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в още не са осъзнали, че времето, в което нямаше кой да им разобличава лъжите свърши.

Още по темата и в това видео:

Novini.bg
40916 135

Свързани новини

Коментари 135

Добави коментар

2021.05.04 | 22:48

133
Само Слави всичи да го духате капути усрани
Баси

2021.05.07 | 14:50

135
Тоя мяза на урод бе!
todor

2021.05.05 | 09:06

134
piderassssssssssssssssssssssssssssssssssssssst

2021.05.04 | 22:29

132
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
дилов-син

2021.05.04 | 22:20

131
е некъдърно влечуго

2021.05.04 | 22:07

130
Стана ясно, че Слави Трифонов няма капацитета, не иска и го е страх да управлява. На него му се иска ролята на новия "златен" пръст в парламента, за който да се наддава, а той да си пренесе "шоуто" там. Няма лошо- просто бизнес!
Умник Гюро

2021.05.04 | 21:51

129
Долен лъжец, чалгар на мутрите в България. Предател на собствените си избиратели.
321

2021.05.04 | 21:41

128
БОГ да те съди за лъжите, лизането и навеждането на мутрите дето им служиш - политически труп - никога повече не се показвай маша на радко и божков

2021.05.04 | 20:50

127
SLAVUN , PREDATEL DOLEN...

2021.05.04 | 20:50

126
SLAVUN , PREDATEL DOLEN...

2021.05.04 | 20:50

125
SLAVUN , PREDATEL DOLEN...

Добави коментар

Водещи новини