ВМРО за промените в ИК: Поведението на ИТН, ДБ и ИСМВ е необолшевизъм по Сталин

  • 27 април 2021 19:18

  • 5204
  • 9
ВМРО за промените в ИК: Поведението на ИТН, ДБ и ИСМВ е необолшевизъм по Сталин
© Булфото

Утре, 28.04.2021г. (сряда), в 8.30 ч. пред Народното събрание ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа организира акция срещу безпринципната и опасна ревизия на изборните правила, които „новите“ депутати възнамеряват да гласуват и на второ четене тази седмица.

Това се казва в официална позиция на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа по повод приетите промени в Изборния кодекс с гласовете на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Изправи се! Мутри вън!". Публикуваме съобщението без редакторска намеса: 

"След като при „принципната промяна“ на Правилника на парламента, по предложение на ДБ, народните представители си гласуваха увеличение на заплатите с 25% и реално направиха възможно месечното им възнаграждение да достигне и надхвърли 10 хиляди лева, те посегнаха безпринципно и някои основни постулати в изборното право на България. 

ГЕРБ-СДС скочи за Изборния кодекс: Дайте да не се бъзикаме със законодателството!

В петък в пълно съгласие представителите в 45-ото НС приеха отпадането на броя секции в страните извън ЕС, с което върнаха водещата роля на етническата партия ДПС и Ердоган в българския политически живот. Приеха на първо четене и напълно популисткото и опасно за демокрацията, за правото на личен избор и тайната на вота гласуване по пощата. Днес в НС в правната комисия „Демократите“, „Мутрите“ и хората на Слави тенденциозно отнеха правото на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа да има свои представители в секционните комисии и РИК-овете. Право, което ни се полага като партия с двама представители в Европейския парламент. Това ние като част от 44-ото НС не си го позволихме спрямо ДБ, да речем. Защото за нас политиката е въпрос на чест, морал и честни правила на провеждане на изборите.

Новите лица на българския парламентаризъм обаче очевидно разбират доста повратно избора на народа и с откровен реваншизъм вървят към нещо много опасно – диктат в името на собственото си политическо оцеляване. 

100% машинно гласуване на следващите избори

Какво следва оттук нататък – отмяна на чл. 1 от Конституцията и провъзгласяването на депутатските им мандати като безсрочни и унаследяеми.

Това, госпожи и господа, не е демокрация, не е парламентаризъм. Това е необолшевизъм по Сталин!". 

Последвайте канала на

Novini.bg
5204 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 18:59

9
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Шаман

2021.04.27 | 22:17

8
Де б ел и я не е за понасяне. Но с тази поправка ДПС ще вкара 50 човека в парламента. На практика в Т. Ще гласуват 2 милиона и после.... ДпС номер1. И Е рд ог ан ще управлява Румелия. Замислете се малко.
...

2021.04.27 | 21:37

7
Няма нормални хора които да вярват на каракачана и джамбаза! Всички много добре ви видяха какви сте а именно продажници!

2021.04.27 | 20:58

6
И кой ще дойде на протеста ?? 100 еничера облажили се през последните 4 години ? Нали народа утре като ви види и ще ви измете,Още хората имат да ви връщат със заливането с вода.Утре вие ще бъдете заляни
МУТРИ ВЪН

2021.04.27 | 20:57

5
МВРО реват щото купуваха масово циганските махали с гроб на последните избори и сега няма да имат тази възможност защото БАЙ МАНГАЛ е достатъчно НЕГРАМОТЕН да гласува с машина и реално МВРО с ДПС и ГЕРБ няма да имат възможност да купуват отново гласове
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.04.27 | 20:55

4
А НИЕ ИСТИНСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ СЪЩО ЩЕ НАПРАВИМ КОНТРА ПРОТЕСТ И ЩЕ ВИ Е.Б.Е.М МАЙКАТА НА ЦЯЛОТО КОРУМПИРАНО КРАДЛИВО МВРО КОИТО УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ДЪРЖАВА ЗАЕДНО С БКП ГЕРБ....ЯСНО ЛИ ТИ Е АГЕНТ ИВАН ?

2021.04.27 | 19:50

3
ТОВА ГО ЗНАЯТ И ДЕЦАТА! А ВИЕ ЗАЩО ИЗБЯГАХТЕ ОТ КОАЛИЦИЯТА!
Onq bez konq

2021.04.27 | 19:38

2
Лъжепатриотите да го духат!
ПАТРИОТИТЕ..БАЛЪЦИ

2021.04.27 | 19:34

1
ЩО ПОЗВОЛИХТЕ ЧАЛГАРИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ....

Добави коментар

Водещи новини