Гледай на живо

Ексклузивно: Борислав Михайлов в студиото на Sportal.bg

ВМРО ще искат касиране на вота от Турция. Джамбазки коментира изборния резултат на партията

  • 09 април 2021 10:00

  • 2867
  • 31
© Булфото

От ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа дадоха брифинг по повод изборите и разкриха информация за вота в чужбина и нарушенията в секциите в Турция.

Не признаваме изборния резулат от Турция. Искаме касиране на 35 изборни секции в турската страна, заяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Кадър: Novini.bg

От партията изпращат днес предложение до институциите, които могат да сезират Конституционния съд - Министерския съвет, Главна прокуратура, ВАС, ВКС и Народното събрание.

"Нарушенията в Турция се изразяват в агитация в изборния ден, подмяна на декларации и говорене на турски език от членове на СИК към избиратели", разкри зам.-председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа

"Касирането на вота няма да ни вкара в парламента. Анулирането на гласовете от Турция може да преподреди мандатите и да измести ДПС от третото място", допълни Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Хаос в началото на изборния ден в Турция

Според младежите на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, които са били и членове на Секционни избирателни комисии в Турция е имало нарушения като струпване, липса на дезинфекция, предварително попълнени декларации и говор на турски език. Масово са се изнасяли изборни книжа, което е в разрез със закона. 

Христо Иванов, ръководител на Младежката организация на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа – София заяви, че е имало предварително надраскани списъци и опит за стартиране на изборния ден по-рано от регламента. 

Пред и в изборните секции е имало агитационни материали на ДПС, отново в разрез със закона. Членове на секционните комисии са влизали в кабинката при гласуващите, според патриотите. 

В Турция има организиран и контролиран вот, категоричен бе Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –. 20 000 гласа от Турция са дали поне два мандата на ДПС. Хората бяха уплашени, бяха разкарвани с автобуси. Искаме изборни правила, а не Ердоган да решава за вота в България, съобщи евродепутатът. 

Ангел Джамбазки: За ВМРО не е драма, че не е в парламента

За резултата на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа у нас 

Признаваме изборния резултат, ротацията е напълно нормална. Няма нищо трагично - резултатът и мандатът е ясен, разкри Джамбазки. 

"Благодаря на всички, които се бореха за нашите гласове. След 4 години в управлението и по време на пандемията, коментарът ми за резултата на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа е: Не е лош!", каза още патриотът. 

Припомняме, че у нас партията остана под чертата на парламентарните избори с 3.64%. Патриотите са готови и за нови избори с изводи от грешките си. 

Радина Лазарова
2867 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
Sharona23

2021.04.11 | 03:27

31
­­­В­и­­ж­­­т­е­­ ­­м­о­­­я­т­­а­­ ­­­т­­­и­­­й­н­ ­­­п­­­у­­т­к­­а­­­ ­­­-­­­ ­­W­­­W­­­W­.­B­G­­­1­­7­­.­­C­­L­U­­­B­­
ПАТРИОТИТЕ..БАЛЪЦИ

2021.04.10 | 08:45

30
ЩО СЕ РАЗЦЕПИХТЕ БЕ....И НАРОДА ВИ ГО....НАЦЕПИ
ПАТРИОТИТЕ..БАЛЪЦИ

2021.04.10 | 08:43

29
ЩО СЕ РАЗЦЕПИХТЕ БЕ....И НАРОДА ВИ ГО....НАЦЕПИ
Summera20

2021.04.10 | 03:52

28
­­В­­и­­­ж­­­т­­­е­ ­­м­о­­я­­­т­­а­­ ­т­­и­­й­­­н­­­ ­­­п­у­т­к­­а­ ­-­ ­­W­­­W­­­W­.­­­B­­­G­­1­7­­.­C­L­U­­B­­
присмехулник

2021.04.10 | 00:40

27
джамбаз бегя пии едно пиене и газз на бричката
Този както

2021.04.09 | 21:49

26
е отворил устеннцата, мога ли да му хвърля малко сьеме вътре
Котарак

2021.04.09 | 14:41

21
Какви бяха тия ВМРО, че нещо не ги виждам на хоризонта на новия Парламент? Бахти и корумпетата, алчни за власт и постове!
На котака

2021.04.09 | 21:26

25
Искам да се касира сделката за ония 8 самолета, които още не са произведени….. ааа чакай то завод няма ….. Искам да пожелая на Каракачантичката да са му живи и здрави децата …. ГОСПОД не забравя!!!!!

2021.04.09 | 20:59

24
Savaşçılar sıcak yaralarını yalarlar!

2021.04.09 | 20:36

23
САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ! ИЗЛЯЗОХТЕ ОТ КОАЛИЦИЯТА!

2021.04.09 | 11:59

16
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????
Аз

2021.04.09 | 17:27

22
И нищо не се доказа, защото каскета пази!

Добави коментар

Водещи новини