Бойко Ноев: Защо Борисов и Радев мълчат за българската следа в скандала между Чехия и Русия?

  • 26 април 2021 18:00

  • 18965
  • 30
Бойко Ноев: Защо Борисов и Радев мълчат за българската следа в скандала между Чехия и Русия?
© БТВ

Важно е да се знае, че Емилиян Гебрев не е просто амбулантен търгоявец на бомби и ракети, „Емко“ е едно от най-големите предприятия в Европа за оръжия и муниции. По-важно обаче е друго – защо става така, изказват се чешкият премиер и президент, а от България говори Гебрев. Ключовият въпрос е защо властите в България не говорят. Това каза в предаването „Лице в лице“ по БТВ експертът по национална сигурност и бивш министър на отбраната Бойко Ноев българската следа в чешката оръжейна афера.

От „Емко“ казаха, че са се обърнали към властите с искане да кажат каква информация имат, за да не говорят от дружеството глупости. Досега не са получили отговор от властите, заяви Ноев.

Ключовият въпрос е защо България не разглежда „българския Новичок“. Цацаров стана за смях с руколата, вписан е в учебниците по хумор. По време на Гешев разследването се спира, бута се в друга посока. Моето обяснение за това е стратегическата корупция, която обвързва български и руски кръгове на най-високо ниво, посочи бившият министър на отбраната.

Чешкият президент: Установена е връзката на Емилиян Гебрев с експлозиите в складовете във Върбетице

През 2017-2018 г. Борисов прави опит за подчиняване на българската стратергическа военна индустрия на Русия. Тези неща ще излязат наяве. Четири години след фалита на КТБ правителството води война срещу Гебрев. Дали това е свързано с „Новичок“-а и с чешките събития, предстои да видим. Ако се открие такава връзка, тя ще доведе до най-високите нива на съюза между българската официална власт и задкулисната власт в България. Сред цялата тази каша ще избухват все повече новини, няма как да не се стигне до истината. Когато се смени ръководството в ДАНС и прокуратурата, много неща ще излязат наяве, ще излезе наяве група, в която участват Пеевски, Борисов и Гешев, каза още Бойко Ноев.

Последвайте канала на

Novini.bg
18965 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
БОЙ ОТ БОЙКО

2021.04.26 | 18:09

1
БОРИСОВ КАЗА В ДОСТА ИНТЕРВЮТА ЧЕ ПОДКРЕПЯ ЧЕХИТЕ...РАДЕВ МЪЛЧИ....ЩО ЛИ

2021.04.26 | 18:11

2
ЗАЩОТО И ДВАМАТА СА КУПЕНИ ОТ РУБЛАДЖИЙСКИТЕ ПРОЕКТИ

2021.04.26 | 18:12

3
Защото са руски агенти.

2021.04.26 | 18:18

4
Може и да излезне новина,че точно ти си връзката.
ГОСТ

2021.04.26 | 18:19

5
ВИНАГИ СИ БИЛ ВЪЗДУХАР, СЕГА СИ СПАРУЖЕН БАЛОН! НЕЩАТА СА ДЪЛБОКИ КОМУНЕ. ИСТИНАТА Е ДРУГА! ТИ СИ В КЮПА.

2021.04.26 | 18:22

6
Чехите, Ню Йорк Таймс и Гербев ли е, Гебрев ли е, говорят съвсем различни неща, какво точно иска това нящо да се каже?
П.ишок за БСП и радеффф- Кунилингвата

2021.04.26 | 18:48

7
Другарю Ноев, ББ е в оставка! Попитай държавния (к.урова) глава- радю близалката!

2021.04.26 | 18:53

8
Ж ив е т о й, жи в е! Та м о въ в Б а н к я, в л ай на по т ън а л, ле ж и и п ъ ш ка г ро ба р с д ъ л б ок а на за д н и к ра на, г р об а р във м лад ос т и в си ла мъ ж ка. На ед н а ст р ан а за х в ъ рл ил е в р о, на д ру г а к ю л ч е на дв е с т ро ше н о; о чи те мн е ят, д у пе се л ю ш ка, у с та пр ок ли на т ц ял а вс ел ен а! Ле ж и г р о б а р я а на н е бе то с л ъ н це то сп р я но съ р д ито п е че; ж ъ т вар ка п ее н ей де в п ол е то, и л а й но то о щ е по- си л но т е че! Ж ъ тв а е с ег а... П е й те, р об и ни, те з т ъ ж ни п е сн и! Гр е й и ти, с л ън це, в та з р об ск а зе м я! Щ е да за ги не и то я г ро б а р... Но м л ък ни, съ р ц е! Т о з, ко й то п а дн е в б о й съ с н ар о да, т о й не ум и р а: не г о ж ал е ят з е м я и н еб о, з вя р и п ри р од а и п ев ц и пе сн и за не го п е ят... Де не м м у ся нк а па з и о рл и ца Д о г а н му к ро т ко р а на та б ли же; на д н е го с ок о л, ю н а ш ка п ти ц а, и т я се за б ра т, за г р о ба р гр и ж и! На с тан е в е че р - м ес е ц и з г р ее, зв е з ди об си п ят св о д а не б е с ен; г ор а за ш у м и, в я тъ р по в ее, - Б ал кан ъ т п ее гр об а р с ка пе с ен! И самодиви в бяла премена, чудни, прекрасни, песен поемнат, - тихо нагазят трева зелена и при юнакът дойдат та седнат. Ед н а му с б и лк и ра ната въ рж е, д ру га го п р ъс не с в ода ст уд е на, тр ет я го в ус та ц е лу не бъ р же - и то й я гл е да, - ми ла, зес ме на! „Ка жи м и, Ма т а, де - Ка ра ка ч а н ов? Де с а и мо йте вя р ни ча к а ли? Ка жи м и пъ к ми вз ем и ду ша та, - аз и ск а м, сес тр о, т ук д а з а г ин а!“ И пл ес на т с ръ це, п а се пр ег ъ р нат, и с п ес н и х вр ък на т те в не б ес а та, - ле тя т и пея т, до р де о съм н ат, и тъ р с ят ду хът на Ка р а ка ч а н ов... Но с ъ м на в еч е! И в ъ в Ба н к я г ро б а р ят ле жи, л а йн а та те к ат, - Д ог а н м у б ли ж е л ю та та р ан а, и с л ъ н ц ето п а к пе че ли - п е че!

2021.04.26 | 22:25

22
На майка ти нали знаеш къде

2021.04.26 | 18:55

9
Там е пълно с Български следи
Тотко

2021.04.26 | 18:59

10
Гузен не гонен бяга! русски боклук!
Anonimen

2021.04.26 | 19:03

11
а защо гебрев излъга , че няма боеприраси в чехия? всички лъжат. но си избираме кого подкрепяме? чехите и те лъжат ...на гебрев глупостите.

Добави коментар

Водещи новини