Слави обяви какво ще прави след получаването на мандата и кой е кандидат за премиер от ИТН

  • 26 април 2021 09:12

  • 39802
  • 183
Слави обяви какво ще прави след получаването на мандата и кой е кандидат за премиер от ИТН
© bulphoto (архив)

Шахматистката Антоанета Стефанова е изборът на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в за премиер на България. Това стана ясно от пост на лидера на партия "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" във Фейсбук, в който той разкрива и как ще процедира с мандата за сътавяне на правителство.

Ето и статуса му:

"За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама. Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова", посочва Трифонов.

"Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас. Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство", посочва той.

От ИТН с първи коментар за кабинета на Даниел Митов

"Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост. Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор", завършва Трифонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
39802 183

Свързани новини

Коментари 183

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 19:01

183
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Българин

2021.04.26 | 17:44

182
Е берачи, миячи и др. подобни гастарбайтери, изплезили Ви се Чалгарят Слави-това отдавна го може най-добре! Едно е само да усмиваш и критикуваш, друго е да поемеш отговорност за страната и неговия народ, който не е забегнал като Вас. Шубето е голям страх! Гласувайте пак за него. Вярно-няма такъв ГЛУПАВ, НАИВЕН народ!
ЕЛЕКТPА

2021.04.26 | 09:19

2
Да поздравя мутрите и чалгарите, подкрепени от Ч@лмите и Импексовите БСПеерасти, че си вдигнаха ЗАПЛАТИТЕ на над 10 000лв, а на Кауна Фигурант 30 000лв... За да си осигурят победа за в бъдеще, всеки глас за Импексовата БСПдирастия да се брои за 2, За мутрите на Мая Галева и старата Мома Дончева за 3, а всеки глас подаден за чалгарите да се брои за 4. И ако все пак Герб бие, да им са намалят гласовете на половина... Да ви е честита новата КОМУ-ФАШИСТКА и МУТРИНСКО-ЧАЛГАРСКА ОСМАНСКА власт...
Тошка

2021.04.26 | 15:28

181
Защо върна мандата, сега пак ще трябва да му слушаме фалшивото пеене.
Дядо Шишарко

2021.04.26 | 10:22

90
Ко не, откъдя на къдя ша хвърля мандата бря. Ся Кавуня, ша даде мандата на Краднелия бря, с ония рунгел Румен Гечев, дет ми гепи парите за старини, пак да на ограбят бря. Я ша опъна ошите на унуките, повеке да не хвърлят за Чалгаря, щото няма топки бря. Я тайно от бабата от бабата, ша пусна за Маямятя, че кват е шавлива, ша ми изрони мамула бря.
Дария -21г.

2021.04.26 | 09:56

71
Според един БСПдерадски трол, Аз и Електра, сме един и същи трол, ха ха ха. Аз съм Електра, Колкото Мая Костинбродска е почтена жена, или Татяна Дончева не е стара мома, са десни. Ако това са новите лица, заедно със целия османски башибозук, воден от Еничара Йордан Цонев, както и Румен Гечев, довел до фалит държавата, както и Импексовата СДСарка, Краднелия, тогава и аз съм Електра.
Протестиращ

2021.04.26 | 09:45

51
Щом 840 000 гербери сме един и същи трол, то тогава и останалите ви обединени жалките ви партии, са също 1 и същи трол.

2021.04.26 | 09:38

28
Електра и Дария-един и същи герберски трол.
Дария

2021.04.26 | 09:37

23
Електра, срам ми е да си призная, но аз не гласувах за Борисов и статуквото, но като видях какво съм избрала, ми то в Герб има най малко хора от статуквото. Наистина съжалявам, и чакам с нетърпение новите избори, да поправя грешката си. Все пак това ми беше първото гласуване.
Ерни

2021.04.26 | 15:06

180
ВижTе бореца за народни прAвдини Слави ТрифонOв, човека, който днес иска да сменя държавната система с референдум! Истината е, че цял живот шоуменът от Би Ти Ви е живял и се е държал като мутра. Общувал е с мутри, пял е чалга за мутри и гангстери, седял е на трапезите им. Преди да го разстрелят босът на ВИС Васил Илиев пътуваше към среща с Дългия.Сега сцената, наречена България, му отесня. Иска да си отмъсти на Бойко, който не му позволи да продаде златната градинка до Японския за строеж и не му подари 50% от ГЕРБ. А само как му се подмазваше и парадираше с приятелството им... Слави превърна студиото си в трибунал над "престъпната политическа класа", на която всъщност той винаги е слугувал. Иска му се за пореден път да поведе народа, да се пише опозиция. Мислещите хора обаче съзнават, че от екрана на Би Ти Ви се опитва да ги яхне не борецът за правдини, а аверът на Георги Илиев, Илия Павлов и Емил Кюлев.
Petyr

2021.04.26 | 15:05

179
НeМА ТАКЪВ ШУT Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Мутрата Трифонов изнудвал за 300 000 марки Славчо Христов, за да пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази.
Petyr

2021.04.26 | 15:04

178
Мнозина са се питали как по време на "Хъшове" Слави е оцелял и е издържал екип от 100 души? Така лека-полека със започването на "Шоуто на Слави" всички певци създадени от Трифонов изчезват. Явно тогава е решил, че трябва да преустанови продуцирането на чалга,тъй като вреди на имиджа му. БМК днес е само част от миналото. Интересен факт е, че по време на кастингите за "Мюзик айдъл 1" Слави на моменти се възмушаваще от това, че талантите пеят чалга, а той самия май е забравил откъде тръгна. Дългият никога не е крил приятелствата си с едни от най-влиятелните босове. В "Хъшове" дори свърши услуга на Поли Пантев, чиято сестра бе изгубила парите и документите си. Слави пусна в ефир тогава съобщение за изгубените "вещи" на сестрата на боса. Шоумен номер 1 на републиката не криеше и приятелството си с Илия Павлов. Преди време Явор Дачков заяви в интервю,че Дългия прибирал пари от "Мултигруп" и изпълнявал поръчките им в шоуто си.И до днес той поддържа топли отношения с Дарина Павлова. В друго интервю пък лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви:"Фирмата на Слави Трифонов е една от най-добрите в далаверите с ДДС. Тя е офшорна фирма, и освен че е офшорна, тя прецаква българската държава с много-много милиони. Чрез една схема с фиктивни сделки."Дали не е дошло времето да се проверят фирмите на Дългия и съдружниците в тях? Волно или неволно Слави Трифонов бе близък с всички "герои" на прехода. Следвайки пътя на логиката донякъде излиза, че босовете използваха Дългия да легализира чалгата още през 1995-1996г., когато в национален ефир започват да звучат "Едно ферари в цвят червен" и "Аз съм и ад и рай". След това всичко вече бе по-лесно. БМК стана фактор на чалга арената в България. Чрез офшорните компании отвъд океана се избягва плащането на данъци в България, което не е похвално поведение за примерните хора, какъвто излиза не е Трифонов. Седем осми” е собственост на офшорката „Фулмър Ентъртеймънт”. Тя е регистрирана в Карсън Сити, щата Невада. „Там се плаща 100 долара годишен данък и няма задължение за счетоводни документи”, пише седмичникът, позовавайки се на адвокат, специализиран в регистрация на дружества в зони от типа „данъчен рай“САЩ, - Невада. В бизнес начинанията си Трифонов предпочита главно един от най-доверените си хора – Евгени Димитров-Маестрото, който е негов партньор в повечето му музикални и продуцентски начинания. Двамата имат фирма „Алт плеър”, чиято цел е да гарантира авторските им права над песните. Освен това Маестрото взимал и заплата като управител на повечето фирми на Дългия.
Ерни

2021.04.26 | 15:04

177
Слави Трифонов ли? Той е наше момче. Всъщност дори е наш продукт. Беше ни удобен, а и ние на него. Селянче с провинциално мислене, което го дават по телевизията, с огромен хъс и малко талант. Който искаше, освен да стане известен, и да бъде богат. Перфектна комбинация, за да се възползват Васил и Жоро от него. Трифонов се заблуждаваше, че те са му приятели, но истината беше, че той просто им беше удобен”. Това твърдят и до днес хора от бившата мафиотската структура ВИС, близки до създателите на престъпния конгломерат - братята Васил и Георги Илиеви
Иво

2021.04.26 | 14:59

176
БОРИСОВ Е НАЙ ОПИТНИЯ, КАКТО САМ КАЗА, НО Я СЕГА ДА ВИДИМ, ДА Б, ...КОГО ЩЕ ПОДКРЕПЯТ. ЕТО Д МИТОВ Е ДЕСЕН ЧОВЕК ДАЖЕ ОТ Е БИЛ ОТ ТЯХНАТА ПАРТИЯ . НО ХРИСТО ИВАНОВ, МАДЖО, ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ СИГУРНО МУТРИ ВЪН И С ТОВА ЩЕ ВЛОЖИ, КРАЙ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА. СЪЩОТО ЩЕ СПОЛЕТИ И ИТН, КОИТО ВЕЧЕ ИСКАТ ДА РЕЖАТ ЧАСТИ ОТ ТЯЛОТО НА ХОРА, СЪЩОТО ЩЕ СПОЛЕТИ И МУТРИ ВЪН, СЛЕД КАТО ВИЖДАМЕ КОИ СА ТАМ.НЕУСПЯЛ АДВОКАТ ЖАДЕН ДА Е МИНИСТЪР, ЕДИНСТВЕНАТА МУ ЦЕЛ, БАБИКЯН БАЩАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ И МАНОЛОВА ГАЛЕВА, ЗАЩИТАВАЛА ВАНКО И ГАЛЕВИ, ЗА ДОНЧЕВА , НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМ.
Petyr

2021.04.26 | 14:59

175
ЕТО СЦЕНАРИЯ.................................КОСТИНБРОД 2 ПЪРВО, ......отива Хр. Иванов Бойкиев на Росенец, спретва кавгата с Дпс и си правят предизборната кампания и двете партии авери. ВТОРО, .....излиза Радев грипенов с вдигнатия юмрук и създава новата си партия Мутри вън с таткото на фалшивите новини Бабикян, не успелия в нито едно дело Хаджигенов и никому не известия скулптор Минеков. Мая Манолова Галева Ванкова, хласувала и предложила Пеевски за шеф на Данс и защитницата ба Вис и Сик, Татяна Дончева................................ ТРЕТО...........Итн, Трифонов, който е Мутра общувал с Мутрите Илия Павлов и братя Василеви и получавал по 50 000 марки да хвали Бсп в шоуто си...прави партия по заръката на Радев и поема, чрез телевизията си агитацията+ другите телевизии, Евриком Тв+, Дремеджиев, Бтв, Бств,...и много други.... ЧЕТВЪРТО, ...Бсп, чрез Нинова и Тв Бств, спонсорирана от Доносник, Василев ПЕТО............Другаря Божков помага с пачки и кюлчета... Резултата, половин година метежи, облъчване на хората и въпреки това успеха е слаб и Бойко ги би с много, 10%, пред втория...Печели всички 24 области с изключение на 6.Най важното. Народа каза своята дума. Народа си иска Борисов, като го постави на първо място, а не желае партията на Радев мутри, като я постави на последно място. Сега обаче те обединени искат да подменят вота на хората, но не са познали. Обобщение...Както Костинброд 1 не успя, така и сега ще стане същото..2013 се повтаря едно, към едно.
Ерни

2021.04.26 | 14:57

174
ДЪЛГУЧ ВОЙВОДА ДА НАЗНАЧИ ЦЕЛИЯТ БАЛЕТ "МАГАДАНС" ЗА КАБИНЕТ НА ДЪРЖАВАТА, А ЗА ПРЕМИЕР ДЖУДЖЕТО БИБИТКО! Бат Бойко и с един крак им скри топката на всички чукунудури, мисирки и тюфлеци! Ето вижте ги ахмаците по-долу дето си драйфат червата, което означава че Борисов бележи от ъглов удар! Шампиони! ГЕРБ Шампиони!

Добави коментар

Водещи новини