Георги Гергов: Бойко Борисов е феномен

  • 12 май 2012 16:52

  • 4642
  • 10
Георги Гергов: Бойко Борисов е феномен
© булфото

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е феномен, каза Георги Гергов в Директно с Мартин Карбовски

В предаването председателят на БСП Пловдив заяви, че тегли кредити, които ги обслужва. Банките ми имат доверие, тегля кредит за автомагистралата от Чирпан до Димитровград. БСП е социалдемократическа партия, ще видиш, ако погледнеш историята ни, заяви Гергов. Той допълни, че бил изключен от БКП, защото баща му и зет му отглеждали през 1986 г. отглеждали прасета. Винаги ще остана член на партията, каза бизнесменът. Татяна Дончева трябва да се уважава, обясни Гергов. Олигарсите в България са в политиката, аз не съм такъв. Няма случайна партия, защото всички са създадени от БСП/БКП. И в БСП има комплекса Борисов. Ние правим конгреси и конференции, а премиерът прави избори.
Гергов отказа да се ангажира кой ще бъде председател на партията в битката между Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4642 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
дон пепе

2012.05.14 | 22:02

10
В ГРОБ да си тъп си е задължително, за справка погледнете им лидерите.Мутра и интелект някак си не се получава.

2012.05.14 | 22:01

8
Партия създадена и подкрепяна от ЛАЙНА,за това превърнахте България в кенефа на ЕВРОПА, и от както вас ви има ,прасета червени,единствено феномена ББ прави нещо за да се подадем от този турски кенеф където ни навряхте ,господа от БКП/БСП. Поне си признахте ,че вие създадохте ДПС,троянският кон,които вкарва и разпространява ислямизма в България. От 1989 до 2009 има над 1000 построени джамий в христянса БЪЛГАРИЯ,финансирани от части с нашите пари,за да могат тези продажни помяри от БСП да си купят гласовете на ФЕСОВЕТЕ.БРАВО ГОСПОДА ПЕДЕРАСИ,начело с Първанов и Сергеяя. Бог да пази България от тези мекерета комунистите.
Герберясал

2012.05.14 | 22:02

9
Знам че ние ГЕРБ сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо. Защото почти всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-цигани,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Ние синовете и дъщерите на полицаи, прокурори и мутри ще направим всичко възможно да задържим нашата хунта Герб. Ние сме тези които ще гласуваме за диктатурата на Бойко,да продължава да тъпче българският народ. И да не забравите-Всички които са против Герб и нашият вожд Боко ги наричайте комунета или комунази-това е нашият девиз,прости сме,друго няма какво да измислим.

2012.05.14 | 22:01

7
Наистина е феномен. Само по филмите може да се случи психически неуравновесен пожарникар да стане премиер.

2012.05.13 | 18:09

2
Ти от лудницата ли си излязъл,че даваш диагноза???? Психически неуравновесен - кога и къде си го видял това,червена педеруга,това е завист от ваша страна. Неграмотник,прочети какво означава това което пишеш,че то цялата ви партия е от малоумници ,какво се изненадваме.

2012.05.14 | 22:01

6
Бойко Бойко, ти си шампион по голям от тебе няма никъде, където и да отидеш сееш закон и правота, ти си най високият връх на всяка планина, ти си най дълбоката падина на всеки океан, ти си космосът над нашето небе, всички сме зад тебе с 2х2 ръце, давай все така напреде, виждаме, как минаваш и градиш подир тебе, всички сме до тебе !!!

2012.05.13 | 18:43

5
Чета по-надолу коментарите на герберчетата и разбрах защо поддържат Боко. Всички са полуграмотни имбецили като него. Езика им е оформен най-вероятно от баща тираджия и майка магистрална работничка, а политическите възгледи от Делян Пеевски.
Boss

2012.05.13 | 18:43

4
Мда, бъркат го с Красимир Гергов (олигарха). Току виж този му е братовчед. А още по- интересно ще стане, ако олигарха е забогатял с отглеждане на прасета :))))
До червените тъпунгери!!!!

2012.05.13 | 18:09

3
Айдеее,строени са веднага глупаците от младежкото БСП да ръгат отрицателни вотове ако нещо се напише за истината - БСП . Пууу майка ви да еба и боклуци,как се излагате с плиткоумие.
кредити

2012.05.13 | 12:19

1
"Тегля кредити" е ключовата фраза в това изказване. А как точно се отпускат кредити? В неговия случай - след депозит на съответната сума в банка( пари с недоказан произход, които са под опеката на банковата тайна) и срещу този депозит се тегли същата сума, която вече е "чиста като сълза" и оправдание не само на неговото богатство.

Добави коментар

Водещи новини