Росен Плевнелиев на форум за модерната архитектурата и качественото строителство

  • 11 май 2012 06:50

  • 1039
  • 3
Росен Плевнелиев на форум за модерната архитектурата и качественото строителство
©

Днес президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще открие кръгла маса "Архитектура плюс".

Форумът се провежда под патронажа на българския държавен глава и е организиран от Камарата на архитектите в България със съдействието на Архитектурния съвет на Европа, Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Столична община.

Последвайте канала на

1039 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
koko

2012.05.11 | 11:22

3
много активен тоя малкия
инж.

2012.05.11 | 10:43

2
Едва ли има друга длъжност, в която да вземаш толкова пари и облаги, и никой да не е в състояние да ти потърси сметка за нищо. Нещата в България ще тръгнат напред, когато има механизъм за търсене на отговорност. Внесени отровни чушки и картофи, виновни няма. Няма маркировка по улиците - виновни няма. Прецакват българските производители с вносни отровни боклуци, няма виновни... Поради тази причина няма и да гласувам - защото има начин да го пратиш на заплата и на хранилка, а няма начин да му потърсиш сметка, че не е свършил нищо. КОгато това се промени, тогава нещата ще тръгнат напред. А хазната може да се напълни много лесно - спираш всички дебелашки коли - или показваш от къде са ти парите, или отиваш в затвора. За 3 месеца ще оправя страната, и ще ми издигнат паметник докато съм жив. Е, може да не се показвам една - две години никъде, и ама после ще е рай :)

2012.05.11 | 10:20

1
то пък една архитектура в българия

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини