Станишев: ПЕС подкрепя Борис Тадич

  • 10 май 2012 13:19

  • 494
  • 0
Станишев: ПЕС подкрепя Борис Тадич
©

ПЕС подкрепя Борис ТадичБорис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден  в Сараево на 15 януари 1958 г. Завършва на балотажа за президент на Сърбия, заяви президентът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на преди вторият тур на президентските избори в Сърбия между Борис ТадичБорис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден  в Сараево на 15 януари 1958 г. Завършва (Демократическата партия) и Томислав Николич (Сръбската прогресивна партия), който ще се проведе на 20-ти май, съобщиха от пресцентъра на БСП.

,,Борис ТадичБорис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден  в Сараево на 15 януари 1958 г. Завършва е ясният избор за президент на Сърбия. Под негово ръководство Демократическата партия постави Сърбия твърдо по пътя на социалния прогрес”, коментира Станишев.

Той допълни, че Тадич изпълнява всички критерии за присъединяване към ЕС и особено по отношение на борбата срещу корупцията и организираната престъпност. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на добави че управлението на Тадич помогна на Сърбия да се освободи от националистическите грешки от миналото. ПЕС смята, че Борис ТадичБорис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден  в Сараево на 15 януари 1958 г. Завършва е изявеният кандидат, който трябва да води Сърбия през следващите години.

Председателят на работната група на ПЕС за Западните Балкани, Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, коментира: ,,Вотът в неделя показа, че Тадич остава най-популярната политическа фигура в Сърбия. Впечатляващите постижения, постигнати от Демократическата партия под неговото ръководство, бяха признати и от избирателите.” Вигенин е уверен, че сръбският народ ще потвърди европейския път на Сърбия като даде вота си за Борис ТадичБорис Тадич Борис Тадич - сръбски политик и президент. Роден  в Сараево на 15 януари 1958 г. Завършва във втория тур на изборите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
494 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини