Росен Желязков подписа спогодба за въздушен транспорт с Кралство Саудитска Арабия

  • 02 март 2021 15:34

  • 257
  • 2
Росен Желязков подписа спогодба за въздушен транспорт с Кралство Саудитска Арабия
© Булфото, архив

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и министърът на транспорта на Кралство Саудитска Арабия Салех ал Джасер подписаха Спогодба и меморандум за въздушни съобщения между правителството на Република България и правителството на Кралство Саудитска Арабия.

Между Република България и Кралство Саудитска Арабия няма действащо споразумение за въздушен транспорт, което препятства извършването на директни превози на пътници, товари и поща по въздушни линии. С подписването се създават условия за развитие на двустранното търговско-икономическо сътрудничество, стимулиране на туризма, и подобряване на свързаността на страната ни с региона на Близкия Изток.

Росен Желязков в словесен сблъсък с Нинова за концесията на Летище-София

В рамките на визитата министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети проведе работни срещи с председателя на борда на директорите на Саудитската Космическа Комисия принц Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, който е с ранг на министър и с изпълнителния директор на авиокомпания „Флайнас“ Бандер Алмохана.

 Сн. МТИТС

Визитата продължава със срещи с Публичния Инвестиционен Фонд за обсъждане на възможности за инвестиции и съвместни проекти между двете страни.

Последвайте канала на

Novini.bg
257 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПАК ЛИ ФУРМИ?!

2021.03.02 | 19:42

1
ВМЕСТО ПАРИ, ФУРМИ! ЯЖТЕ НЕНАЯЛИ СЕ ГЕРБЕРАСТКИ ЧУМАВИ СВИНЕ!!!
Ericaa22

2021.04.10 | 03:57

2
­В­­­и­ж­­т­­е­­­ ­­м­­о­­­я­­т­­а­­ ­­­т­­­и­­­й­­н­ ­­­п­у­­­т­­к­а­­­ ­­­-­­­ ­­­W­W­­W­.­­­B­­G­­­1­­7­­­.­­­C­L­U­B­­­

Добави коментар

Водещи новини