Новият кмет на Мъглиж от ГЕРБ Душо Гавазов: Приориет на работата ми ще бъде подобряването на инфраструктурата

01 март 2021 15:50

Новият кмет на Мъглиж от ГЕРБ Душо Гавазов: Приориет на работата ми ще бъде подобряването на инфраструктурата
© ПП ГЕРБ
483 3

Кандидатът на ГЕРБ д-р Душо Гавазов спечели частичните избори за кмет на община Мъглиж. Той получи на първи тур с 58,99% от гласовете. На пресконференция областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов коментира отличния изборен резултат заедно с д-р Гавазов, областния координатор на ВМРО – Стара Загора Антон Андонов, чиято партия подкрепи кандидатурата на д-р Гавазов, и общинския ръководител на ГЕРБ в Мъглиж Методи Марков.

„Гордея се, че на фона на пандемията и на ожесточената политическа обстановка след протестите, доказах на своите опоненти, че с моя екип и с партиите, които застанаха зад мен, можем да проведем позитивна, толерантна и човешка кампания със стойностни послания. Никога няма да чуете до края на мандата ми обещания, които ще се харесат на хората, но са неизпълними“ – каза д-р Душо Гавазов. Той добави, че Общината ще има един заместник-кмет и това е Рени Малева, временно изпълняваща към момента длъжността кмет на Мъглиж.

Новият градоначалник обяви, че продължава работата по ремонта на банския комплекс в с. Ягода. Изграждат се предпазната ограда на кв. „Свобода“ и четири фотоволтаични парка за захранване на четири общински сгради. Сред основните приоритети на д-р Гавазов са още пътната, уличната и социалната инфраструктура. Той добави, че е твърде голяма възможността да се изгради съвременен филиал на Центъра за спешна медицинска помощ в Мъглиж, за което благодари на правителството и за съдействието на Пламен Йорданов. Той ще бъде от голяма важност за хората, тъй като градът не разполага с общинска болница.

„На фона на пандемията избирателната активност в община Мъглиж е по-висока от предходните местни избори и от всички 9200 имащи право на глас, своя вот са упражнили 4675 от тях. Д-р Гавазов получи подкрепата на 2660 души, което само по себе си показва, че за община Мъглиж няма друга алтернатива. Отново ще кажа, че никога не съм се съмнявал, че д-р Гавазов ще спечели изборите, не защото е от ГЕРБ, а защото назад в годините съм виждал всичко, което е направил като част от екипа на предходния кмет. Показахме как трябва да се проведе кампания с конкретни приоритети за развитие на общината, които да спечелят доверието на хората“ – заяви областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов. Той благодари на коалиционния партньор ВМРО, които подкрепиха кандидатурата на д-р Душо Гавазов.

Novini.bg
483 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Carmena22

2021.04.10 | 03:57

92073
­В­­и­­­ж­т­е­­ ­­­м­­­о­­­я­­т­а­ ­т­и­й­­н­ ­­п­­у­т­­­к­­а­­­ ­-­­ ­­W­­W­W­­.­B­­G­1­7­.­C­­­L­U­­­B­
САМО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ

2021.03.01 | 17:34

25785
Браво! Мъглиж беше пръв...! На 4.4. да изметеме ЗАВИНАГИ червената спосранска крадлива СГАН!
123

2021.03.02 | 06:57

26238
ПОООООДЛИЗУУУУУРКООООООО , ТОВА СМЕ ГОООО ЧУВАЛИИИИИИ .

Добави коментар

Водещи новини