Корнелия Нинова се срещна с кандидат-кмета на БСП за Мъглиж

  • 22 февруари 2021 18:35

  • 241
  • 2
Корнелия Нинова се срещна с кандидат-кмета на БСП за Мъглиж
© БСП

Председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се срещна с кандидат-кмета на Коалиция „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ЗА БЪЛГАРИЯ“ за община Мъглиж Миглена Филипова.  Двете обсъдиха предизборната кампания на левицата и в частност предложенията на Филипова към хората от общината, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

На 28 февруари в подбалканската община ще има местен частичен вот за кмет. Изборите се наложиха поради преждевременната смърт на досегашния кмет.

Кметът на Мъглиж почина внезапно

По време на срещата Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за поздрави Миглена Филипова за предложенията й в предизборната платформа в сфери като социалната политика, образованието и инфраструктурата. Лидерът на левицата даде положителна оценка на социалната програма на кандидата за кмет - мерките за подпомагане на социално слабите, младите семейства, пенсионерите, както и малкия и среден бизнес.

“Подкрепям усилията на Миглена Филипова да превърне Мъглиж в по-добро място за живеене”, заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и пожела успех на Филипова на предстоящите избори на 28 февруари.

Novini.bg
241 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Stephaniea22

2021.04.10 | 03:58

2
­­В­­и­­­ж­­т­­­е­ ­­м­­­о­я­­т­­а­­ ­­­т­и­й­­н­ ­­­п­у­­т­к­­а­ ­-­ ­­­W­­­W­W­­.­­B­­G­­1­­7­.­C­­L­U­­B­­
ЕЛЕКТPА

2021.02.22 | 19:08

1
От всякъде личи, че тая е типична Импексова партийна секретарка, обслужвала на времето дъртите комуняци от политбюро...

Добави коментар

Водещи новини