Вицепрезидентът: Често говорим за единение, но бягаме от отговорността да го постигнем

  • 26 февруари 2021 13:30

  • 285
  • 5
Вицепрезидентът: Често говорим за единение, но бягаме от отговорността да го постигнем
©

Днес често говорим за единение, цитираме надписа на старата сграда на българския парламент „Съединението прави силата“. Но колкото по-често го правим, сякаш бягаме от отговорността към това послание. Красимир Узунов беше от малкото хора в България, в чиито думи за единство и патриотизъм нито за миг не прозвуча фалш, защото идваха от сърцето му на голям родолюбец и българин. С тези думи вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , откри в Пещера паметна плоча на родната къща на българския военен, журналист, писател и анализатор.

„От Тутракан до Петрич – всички познаваха Краси. Той припомни на поколенията имената на отдавна забравени български герои. Сам почистваше войнишките паметници в България, които собствената ни немарливост остави порутени. Краси е жив и днес чрез своите изследвания, книги, чрез уникалния си почерк на историк и писател, чрез двете си свидни рожби Агенция и Радио „Фокус“, заяви вицепрезидентът. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , изтъкна нишката на родолюбието, която Узунов успя да наложи чрез своята медия, успя да достигне и до българите в историческите ни диаспори.

„Със снизходителната си усмивка Краси ни размахва пръст отгоре със заканата: Стегнете се, България е по-важна от всички вас“, подчерта вицепрезидентът и призова всички негови съмишленици заедно да завършат започнатите от Красимир Узунов проекти.

По-рано Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , проведе среща с кмета на община Пещера Йордан Младенов.

Последвайте канала на

Novini.bg
285 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Lisaa19

2021.04.10 | 03:57

5
­В­­­и­­ж­­­т­е­ ­­­м­о­я­­т­а­­­ ­т­­и­й­­н­­ ­­п­у­­т­к­а­­­ ­-­­­ ­­W­W­W­­.­­­B­­G­­1­­7­.­­­C­­L­U­­­B­
ANTIFA

2021.02.27 | 13:01

4
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ
a

2021.02.26 | 16:26

3
Дела трябват, а не думи е казал един човек. Левски. Разбра ли маймуно?
сас

2021.02.26 | 15:26

2
Какво единение, мари овцо! Докато размахвате юмруци така ще е...

2021.02.26 | 14:53

1
ТОВА ГО КАЖИ НА ШЕФА СИ РАДЕВ

Добави коментар

Водещи новини