Кметът на Пловдив проведе първа работна среща с посланика на Италия

  • 25 февруари 2021 15:26

  • 350
  • 2
Кметът на Пловдив проведе първа работна среща с посланика на Италия
© bulphoto (архив)

Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на проведе първа работна среща с Джузепина Дзара, посланик на Република Италия в България, след встъпването ѝ в длъжност, съобщиха от пресцентъра на общината.

Пред гостите си кметът е посочил, че италианският бизнес винаги е "добре дошъл" в Пловдив, още повече че градът и регионът са най-бързо развиващата се в икономическо отношение индустриална зона през последните години в страната.

Кметът на Пловдив направи отчет за първата година от мандата си

Според посланичката на Италия - Пловдив е много важен за италианския бизнес, защото е стабилен стратегически център.

Джузепина Дзара е останала очарована от археологическите разкопки, които са наследство от времето, когато Пловдив е бил римска провинция. Това е нашето културно-историческо наследство, с което много се гордеем, което опазваме и за което се грижим, е заключил кметът Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, като акцентирал, че Пловдив е един от най-старите градове в Европа. В края на срещата двамата са заявили, че ще продължат да работят за развитие на двустранните икономически взаимоотношения и търговия, се посочва още в съобщението.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
350 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Barbaraa23

2021.04.10 | 03:57

2
­В­и­ж­­т­­е­­­ ­м­­­о­­­я­­­т­а­­ ­­т­­и­й­н­ ­п­у­­т­­­к­­а­ ­­-­ ­W­­­W­­W­­­.­­­B­­­G­­1­­7­­.­­C­­L­U­­­B­­
Здравко Димитров

2021.02.25 | 17:33

1
Баси глей тоя пич как прилича на мен.

Добави коментар

Водещи новини