Кметът на Пловдив инспектира строителството на подлеза "Модър - Царевец"

  • 09 март 2021 15:41

  • 835
  • 1
Кметът на Пловдив инспектира строителството на подлеза "Модър - Царевец"
© Община Плевен

Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на провери строителството на подлеза "Модър - Царевец", съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

По време на проверката става ясно, че изпълнението на първия етап навлиза в същинската си фаза. Започнали са дейности по изместване на подземните комуникации, които преминават по цялото трасе. Работи се и интензивно по изкопите за изместване на сградните отклонения.

Районът е тежък, защото е снабден с много комуникации - освен канализационен колектор, има и напорен водопровод, който е с Ф 500, има и друг по-малък водопровод за обслужване на сградите, има газификация, има интернет и кабелни проводи, коментира зам.-кметът по строителството Пламен Райчев.

Отборът на ГЕРБ-СДС в Пловдив тръгна към поредна изборна победа

Проектът е на етапи като първите два - на юг и на север от пробива, ще се работят без да се бута съществуващата пасарелка, за да се използва за преминаване. Тя ще бъде премахната едва в третия етап, когато започне изграждането на същинския подлез.

 

Novini.bg
835 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Alyssaa21

2021.04.10 | 03:56

1
­­В­­и­­ж­­­т­­­е­ ­м­о­я­т­а­­­ ­т­и­­­й­­­н­­ ­­­п­у­­т­­­к­а­­ ­­-­­ ­­­W­­­W­­­W­­­.­­B­G­­­1­­­7­­.­C­­­L­­­U­­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини