Кристалина Георгиева: Европа е силна, когато е обединена

  • 09 май 2012 08:12

  • 1573
  • 15
Кристалина Георгиева: Европа е силна, когато е обединена
©

Европа се обедини заради трудности и сега от тях ще излезе още по - обединена, каза в сутрешния блок на БТВ българският еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование.

Много важно е да се либерализира трудовият пазар в Европа, отбеляза еврокомисарят.

Георгиева определи като важен приоритет за Европа зелените инвестиции и припомни, че енергийната ефективност е много важна тема за страната ни.

"Трябва да работим, за да се помогне на европейската и на световната икономика", каза Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование.

"В Европа трябва да се работи и за повече търпимост и взаимно уважение. Не трябва да се затваряме, защото нищо няма да се случи", категорична бе тя.

Българският еврокомисар припомни, че много страни искат да влязат в Европейския съюз, защото когато хората са обединени, те стават по - силни.

По думите на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, най - голямата стратегическа грешка ще бъде, ако има разединение в Европа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1573 15

Коментари 15

Добави коментар

2012.05.10 | 08:20

4
кого лъжете и кой ви вярва вече ??? Европа е толкова скъсана че няма накъде!!!Благодарение на заучени фрази ,на пропаднали политици,като тази и наивни граждани се крепи кулата от карти наречена ЕС.
СМЕШНИ СТЕ

2012.05.10 | 08:21

5
Кристалина Георгиева: Европа е силна, когато е обединена - ДА ПРАВА СТЕ, ВИЕ ОТДАВНА СТЕ В ЕВРОПА, ВАШИТЕ ДЕЦА ТАМ УЧАТ И ЖИВЕЯТ, ВАШИТЕ ИМОТИ И ФИНАНСОВИ АВОАРИ СЪЩО СА В МИЛАТА ВИ ЕВРОПА..."Трябва да работим, за да се помогне на европейската и на световната икономика", каза Кристалина Георгиева. - ЩЕ РАБОТИМ, ЩЕ СЕ ТРУДИМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖДИТЕ ФИРМИ НА НАЙ-НИСКОПЛАТЕНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА... "В Европа трябва да се работи и за повече търпимост и взаимно уважение. Не трябва да се затваряме, защото нищо няма да се случи", категорична бе тя. - ДА ТОВА Е ЗАМИСЪЛА, ДА ТЪРПИМ И ПОНАСЯМЕ ОТРЕДЕНАТА СЪДБА - категорична бе тя...

2012.05.10 | 08:21

6
тая какво лъже, като я видя и ми се повръща
Морския

2012.05.10 | 11:01

9
Тази Обединена Европа е за тези които могат да крадат от обеднели страни като РБ.Как няма да рипат за обединена Европа когато сега е -куче влачи параход
ДО КОГА

2012.05.10 | 08:22

7
Европа ще силна когато скъса с консерватизма си. Това означава преразпределение на икономиката, премахването на двойните и тройните стандарти и т.н.. Всичко е влияние. Европа иска да има влияние на Балканите като плаща за това с трохи и да заробва икономически новопостъпилите държави. От страна производител превърнаха България в страна потребител. По този начин е неминуемо тегленето на кредити, а от там и заробване в много дългосрочен период. Защо големите вериги магазини не пускат за продажба наши български стоки било то зеленчукови, промишлени и т.н., а пласират такива без вкус и пълни с отрови и нитрати произведени в Португалия, Испания или Холандия домати краставици и други селско стопански стоки. Всичко е влияние. При така провежданата политика в България младите няма да се върнат на село да произвеждат и по този начин ще ни купят и земята. Доказано е , че няма в света селско стопанска продукция която да е с такива добри показатели като българската. Време е да покажем малко мускули. Все пак да не забравяме, че пътя от Азия към Европа минава през Босфора и България. Трябва да сме търговци и да извадим глава ти си от пясъка.

2012.06.27 | 10:04

15
Кристалино, само със заклинания и благопожелания от сорта на "трябва това, трябва онова" нещата няма да се оправят! Госпожо, комисар, съществува културна, икономическа и ментална пропаст между нас, Българите и вас, европейците! Лошата новина е обаче, че вие, европейците, можете засега само много красиво да говорите, така по принцип - ах, колко е хубава "Одата на радостта", ах Фридрих Шилер, Просвещението и прочее! За повече воля и желание очевидно нямате! Когато стане обаче въпрос за работа и за социалното благополучие на Българите, ела ти да видиш! Холандия да видиш ли (таз иначе спрягана за люлка на западната демокрация страна), Великобритания ли да видиш, Франция ли, Германия, Швейцария ли с нейните само 2000 души на година законни емигранти от седем страни-членки на ЕС от Централна и Източна Европа!!! То се почва един неистов вой, едно смъртно стенание - "помощ, онези тъмни субекти от Източна Европа настъпват, искат да ни изядат" и дай сега едни квоти, квоти, квоти, едни ограничения, един Шенген през крив макарон (тук не мога да не се съглася обаче с позицията на Нидерландия по въпроса, като имам предвид корумпираността и степента на деградация на управляващия режим в България!) Едни фалшиви увещания (откъм Франция и Германия) как циганите ни били "важна, фундаментална част от българското културно и историческо наследство....!!!" Едни разни пишман-художници – “творци”, като Дейвид Чорни, които под благосклонния ви поглед курдисаха турски кенеф насред парадното фоайе на "Юстус Липсиус" с който кенеф вие, просветлените западноевропейски умове, да идентифицирате нас, "зловещите и тъпи" Българи!

2012.06.27 | 10:04

14
Миналата година г-н Барозу се изцепи нещо за заплатите ни - какви адекватни и прочие били (за ваше сведение едва от 01.05 т.г. официалната минимална месечна работна заплата в България стана 145 евро дотогава тя беше едва 135 евро! Вие сигурно заработвате в същата тази Европа по колко – да кажем по 800 евро на ден!?! - Къде отиваш може би през второто десетилетие на 21 век??????????). А мине се не мине, току някои баш "европеец" изквичи да бъдем изключени, отлюспени, дамгосани и въобще анатемосани ние, Българите, и то главно заради подвизите на същите тези цигани! Аз не мога по никакъв друг начин да оценя това освен като една необявена война на Българите - за какво, защо? Заради Балдуин Фландърски ли, пардон моа? Иначе не разумявам! А какво правите meanwhile с мюсюлманското "малцинство", което е на път до 2050 година да асимилира напълно вашата стара Европа - НИЩО! Тях ги пускате безпрепятствено да се заселяват и плодят като скакалци навсякъде, апартаменти, коли, социални помощи за тях – „мултикултурализъм” ще кажете, нали, да! Лично с очите си съм виждал на какво прилича днес Андерлехт!

2012.06.27 | 10:01

13
И моля да се има предвид, че аз не съм радетел за ксенофобия на религиозна основа, но не мога да приема за редно едно религиозно малцинство да се капсулира, да налага волята си и в крайна сметка да унищожава християнското все-още-мнозинство и то в самото сърце на стара "християнска" Европа. Защото не става ясно кой кого е в правото си да асимилира и да бъде асимилиран! За сведение, опитайте се да се държите в Саудитска Арабия по начина по който мюсюлманите се държат в Белгия - ще ви бъде отрязана главата немедленно за "светотатство"! Тия работи обаче сигурно са далече от вашите така стратегически уши и очи! Мога още много да ви ги редя такива тука, но няма смисъл, защото виждам как отново се повтаря този стар шизофреничен сценарий на "малката правда" на за пореден път безпардонно онодените Българи, които много очакваха и много се надяваха с влизането ни в ЕС да бъде озаптена едрата мафиотизирана олигархична върхушка, която управлява страната ни и днес (но не би), и на вашата "голяма европейска правда" на Одата на радостта на Бетховен и на Фр. Шилер! Каква ужасна шега, защото сега днес в България живеем в една свръхевропейска реалност в която премиерът обикаля из страната като бейлер-бей и раздава милостиня (буквално, само дето е маскирана като “социална помощ” от Тотю Младеновите матрапази) по 150 евро на закъсали работници, които с месеци не са получили заработените от тях по законен път възнаграждения! И те са принудени да му целуват ръце на този нов европейски мандарин - г-жо комисар, къде е тука "духът" на Европа?
****

2012.05.10 | 08:25

8
Кристалина,първо се излекувай,после мисли за това !

2012.05.09 | 21:32

2
В тази връзка, г-жо европейски комисар, как оценявате доколко и как се развиват конвергентните процеси на изравняване в материално, културно, битово и правно отношение на условията на труд и живот тук, в страната ми с тези в Европа? Аз ще ви отговоря вместо вас, защото подозирам, че не съм ниКАК политкоректен нали! ниКАК не се развиват тези конвергентни процеси! Напротив протичат едни ДИвергентни поцеси днес, защото в моята страна е възможно един цигански (например) катун да се засели в централната част на столицата ни и НИКОИ да не може да ги бутне с пръст от там, същевренно българите са масово дискриминирани в градския транспорт, щото циганите не плащат тъй като ИМАЛИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА!!!! А, че това съсловие има само права и НИКАКВИ ОТГОВОРНОСТИ, това какво е според вас! Какво казвате по този повод на бб, цвцв- със 7 ап., цеццач, менда, фидоошу? Нищо? Ми аз и друго не съм очаквал от вас, г-жо! Ама иначе красиви фрази, като скъсани декори от локалите на Плас Пигал се леят из вашите по европейскому широки и позитивни комисарски усти! Освен това вашият платен социологически комфорт е напълно осигурен - ако не знаете да знаете, че според нашите "социолози" вие сте политик № 1 в България! Ако е така, време да си помете отговорностите, и най-вече да започнете да набивате в канчето на бб моралните принципи и норми, които иначе нормално се възприемат от децата през първите седем години от човешкия живот! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИТЕ за грозните реалности, които вземат все повече превес, както в България, така и в ЕС! СЪБУДЕТЕ СЕ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини