КОД: Неграмотният вот храни политическата корупция

  • 24 февруари 2021 11:15

  • 726
  • 1
КОД: Неграмотният вот храни политическата корупция
© ПП КОД

Неграмотният вот храни политическата корупция. Това заяви пред журналисти и симпатизанти Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва във Варна днес, съобщават от партията.

Лидерът на КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият, заедно с заместник-председателя на партията Боян Стефанов  се срещнаха с председателя на консерваторите във от Варна Наталия Шулика и активисти на партията в града, за да определят окончателните послания за предстоящата  кампания. „Много сме горди, че във Варна организацията ни се води от един изключително благороден, себераздаващ се и обществено отговорен човек, Наталия Шулика.  В града тя е позната и много, много обичана, заради огромното си сърце и готовността да се отзове в помощ във всеки момент и на всеки нуждаещ се, заяви Москов. Възлагаме големи надежди на цялата организация в Морската столица и се радваме на огромния им ентусиазъм и желание за работа.
 

Москов отговори на журналисти защо КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият се явява самостоятелно, защото никой не пожела да се подпише под основните ни политически цели: Декомунизация и лустрация на всички от висшата номенклатура на ДС и БКП и свързани с тях хора и фирми. Промяна на социалната система. Никой няма да живее на гърба на другите. Сега плащат едни, а ползват други. Това развращава и отслабва държавата. Има цели райони в България, в които второ поколение вече не ходи на работа и живее на гърба на работещите. Той заяви:

"КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият ще спре това. Борба с неграмотността. Неграмотният вот храни политическата корупция. КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият настоява за въвеждане на задължителен образователен ценз за гласуване. Порочно е човек, който през задължителните 9 години, в които по конституция е стоял в училище не се е научил поне да си изписва името да може да определя кой ще управлява държавата и ще разпределя целия ресурс, който произвежда обществото.

Петър Москов: Живеем в диктатура на малцинствата

Изваждане на държавата от бизнеса. Въвеждаме Единен кодекс за държавните изисквания към малкия и средния бизнес и лишаваме институциите и чиновниците от възможността да налагат различни такси, нови изисквания и начини за изнудване. Всички тези политики са водещи за Силна държава, която да може да осигури спазване на реда и закона, качествено здравеопазване, модерно образование, сигурност за всяко семейство и всеки български гражданин."

Novini.bg
726 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Charlottea20

2021.04.10 | 03:58

1
­­­В­и­ж­­т­е­ ­­­м­о­я­т­а­­ ­­т­­­и­­й­­н­ ­п­у­­т­к­а­ ­­-­ ­W­W­W­.­­B­­G­1­­­7­.­­C­L­­U­B­­

Добави коментар

Водещи новини