Сидеров към управляващите: Ставате шампиони по нарушения

  • 15 юни 2011 10:57

  • 1533
  • 6
Сидеров към управляващите: Ставате шампиони по нарушения
© Булфото

От кого Ви е наредено, г-н Велчев? От посланик Уорлик ли? Нарушавате вътрешните си принципи на справедливост. Няма сила, с която ще ме накажете.

Това заяви лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на депутатите от управляващото мнозинство, след като не бе уважено искането му да бъде включен като член на парламентарната антикорупционната комисия.

„Няма да държа политически речи, защото не става дума за моето участие в комисията, защото и без това мога да разобличавам корупцията. Става дума за законност и ред, става въпрос за нормативи. Когато парламентът ги нарушава, държавата не отива на добре”, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той посочи, че с гласуването си, обявилите се „против” неговото членство в комисията, са нарушили Правилника за работа на парламента. Съставът на комисията се избира на паритетен принцип и всяка парламентарна група има право да излъчи свой представител.

„Това е погазване на правото на ПГ на „Атака” да предложи свой член. Не чух изказване от мълчаливото мнозинство, нито от ДПС, нито от независимите. Нямаше един аргумент”, коментира Сидеров.

По думите му, управляващото мнозинство не е наказателна бригада, която да го наказва. „Знайте, че днес нарушихте правилника на парламента, а щом го правите тук, какво ли става в изпълнителната власт и надолу по веригата?”, запита той.

Той посочи, че от ГЕРБ се обмисля независими депутати да попълват състави на постоянни комисии, а това също представлява нарушение на правилника. При напускане на парламентарна група, народният представител обаче губи мястото си в постоянната комисия. „Ставате шампиони по нарушения”, заяви Сидеров.

Последвайте канала на

1533 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
АЛЕКС2

2013.05.18 | 13:34

1
ВОЛЕНЕ,ВОЛЕНЕ...ТАКА СМЕ БЪЛГАРИТЕ ТРУДНО РАЗПОЗНАВАМЕ ИСТИНСКИТЕ СИ ВОДАЧИ.ИЛИ НИ Е СТРАХ ОТ ТЯХ? И БОТЕВ СА ГО СМЯТАЛИ ЗА ЛУД...
ЛАЛО

2014.03.08 | 11:44

6
ЧЕ КАКЪВ ВОДАЧ Е ВОЛЕН ?НА ГРУПА НАЦИСТИ!
Зоро

2014.03.08 | 11:36

5
Как ще бъде председател на антикорупциона комисия ,като сам е нарушава.Да не се забравя че ,когато направи катастрофа лъга като дърт циганин че нее виновен !
Димитров

2014.03.08 | 11:35

4
Трябваше ли ние въобще да допущаме в България -някои си самозвани фалшиви политици с болни мозъци и психич-ни отклонения -да ни поставят в такова унизително поло-жение{просто да ни сравняват със стадо овце}.И докога ще има още толкова наивни избиратели,които продължа- ват да вярват на новоизлюпени "дружинки"сами нарекли се партии: Атака;ДСБ;ГЕРБ;Нова сила;РЗС и др.
просто аз

2014.03.07 | 21:35

3
Връзвам какъвто искате бас, че само човек, който не е чел програмата на атака, не е чел информацията, която излиза във вестника им, и само човек, който познава Атака от медиите - може да твърди, че са луди или нацисти или расисити и т.н. Не осъзнавате ли, че Атака е единствената партия влезнала в този парламент, не по сценарий... Единствените, които не участват в парламентарния театър, разиграван ни от 22 години! Точно заради това - участниците в същия театър им представят , чрез медиите имидж на едва ли не луди хитлеристи :)) Смешно е. Прочетете в детайли всяка една случка , в която ги обвиняват! И катастрофата, и това пред джамията... не осъзнавате ли, че сте манипулирани ?! Колко тъп трябва да си за да не се замислиш ? Колко тъп трябва да си, за да не отвориш vbox7 или youtube и да изгледаш просто клипчетата от инцидента... Робски народ, който го мързи да мисли - това сме ние. Ако довечера водещата на новините ви каже, че трябва всеки да скочи през терасата , се чудя колко от вас тъпи хора, ще го направят без да се замислят ?
debeliq

2013.05.18 | 13:34

2
kvi nacisti sa ataka?tova 4e si za6titava pravata li... rasisti ima v avstria ,scandinaviq, dori v italiq...6to pi6ete gluposti...A 4e volen e tarikat si e otdelen vapros

Добави коментар

Водещи новини