Волен Сидеров: ГЕРБ и ДПС се сближават

  • 07 май 2012 15:36

  • 3043
  • 17
Волен Сидеров: ГЕРБ и ДПС се сближават
© Булфото

Българската държава не реагира адекватно на случая с българския посланик в Скопие, който бе възпрепятстван да поднесе венци пред паметника на Гоце Делчев в града на 4 май. Такова мнение изразиха националистите от партия "Атака", предаде Дарик.

"Смятаме, че трябва да се бойкотират всички отношения с Македония и България категорично да заяви, че няма да подкрепи нейното членство в Европейския съюз, както и в НАТО. Две членства, които зависят от нашия глас. Вместо това обаче ние чуваме как Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министър-председателят, съвсем с лека ръка дава уверения, че ще подкрепи, въпреки тези изцепки, престъпления направо, въпреки цялата антибългарска политика, която води Скопие като цяло, че България ще ги подкрепи. Смятаме, че ако той направи това, то това ще бъде национално предателство. Както е национално предателство въпросната декларация за Възродителния процес, както е предателство и сближаването на ГЕРБ и ДПС. Вие видяхте как ГЕРБ и ДПС заедно гласуваха и отхвърлиха Закона за българския език. Това за нас е тенденция - много опасна, това означава, че в един утрешен парламент се подготвя отново участието на ДПС или на някакъв заместител на ДПС - ДПС 2", коментира лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3043 17

Коментари 17

Добави коментар

2012.05.24 | 15:49

17
Атака,пълна тъпотия не знам какви хора биха се вързали на популистките глупости на Сидеров.Той човека е готов и лайната да си изяде само и само да се докопа до повече власт и до повече пари,нормално като всеки политик и той казва това което хората искат да чуят.В България няма свестни политици всички тия глупости и политически игрички целят да разделят народа,всичко в тая държава се диктува от САЩ политиците са само кукли на конци.

2012.05.18 | 16:57

16
toq volen de si tr1gnal we starche kade si tr1gnal da zapla6va6 ti li 6te re6ava66 koi da vliza ili ne gledaii sled 2015 da ne si izritat ot Es 4e togaava maika ti mila :X
Тервел

2012.05.18 | 16:57

14
Аха ти с твоята граматика и нито 1 правописна грешка и пишещ на родна азбука, кажи как въобще е позволено на такива като теб да имат някакво мнение, камо ли да гласуват? Искам да питам всички вас, не можете ли да мислите? Младите хора напускат, вместо поне да дадете шанс на АТАКА вия я плюете, поне логично помислите. Всички големи партии са били на власт, само АТАКА не е . Защо не гласувате за нея? И в 2-та случая дали е атака или друго ще бъде все едно и също, но поне при атака казват че ще има промяна. Толкова ли сте прости, вие гоните тези които работят, гоните тези които ще ви издържат ( или които вече ви издържат ) а само пенсии искате. На такива като вас не трябва да се дава да гласуват. Изгонихте 2 милиона българи, и още не разбирате че вие пишещите тук сте тумора на България.... Ако пак влезне някоя от досегашните партии на власт, знайте това ще бъде края. Ако ще плюете атака или Волен поне за разлика от тоя с уникалното слово, дайте някакви аргументи.

2012.05.18 | 16:57

15
Волен, Волен ти си педерас по голям от тебе няма в този час, ти си лайно - едно на милион, смръдта ти убива всичко на разстояние един стадион !
Симеон

2012.05.18 | 16:57

13
Тервел, правилно говориш, обаче хората са ежедневно подвеждани от медиите и едва ли ще им дойде акъла. Бойко Борисов е от хората които постоянно искат да им се благодари и в същото време постоянно получава напътствия от американското посолство. Тогава мисля, че трябва да благодарим на САЩ!? Преди години един писател на име Георги Стоев каза, че на изборите през 2009 ще бъдат 6-то главно управление на ДС срещу 1-во главно управление на ДС. Мисля, че е бил прав.

2012.05.18 | 16:57

12
Атака трябва да оправлява тая страна.Волен за президен смърт за герб,червени,сини и другите хлебарки
лъвчето

2012.05.18 | 16:56

11
Естествено ,че герб и дпс и бсп играят заедно !! Сега има избори в Кюстендил за общински съвет , предизборния щаб на бсп е в центъра на циганското гето !!!!!! Просто не ми се мисли какво ще за става ... ужааас ужас !! Дано Атака вземат властта те са единствената алтернатива за справедливо и достойно бъдеще !!!
отговор на # 13

2012.05.18 | 16:56

10
Ако и Волен разсъждава така глупаво като теб- никога повече няма да има успех в политиката - въпреки че притежава голямо количество сиво вещество и е много истински човек и истински националист. Трябва да знаете че за в бъдеще това ще бъде голямо изключение и рядкост дадена партия или сила -сама да управлява България. Затова -Волен трябва да се съюзява с близки до неговите идеи и стратегии политици или личности. Това са Сергей Станишев и Жорж Ганчев и колкото странно да звучи.Всички останали ги познаваме като чалга-политици или като предатели под прикритие.......
До 1 и 3

2012.05.08 | 20:30

9
Още преди парламентарните избори 2009 с изказването си в с. Кочан на 18 юни "Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос.", Ахмед Доган подпечата мнозинството на герб. И ако си мислите,че е случайно - жестоко се лъжете. Но явно народът ни действа твърде първосигнално, като изрази омразата си към ДПС, с наказателен вот срещу БСП. А ДПС си имаше и си има твърд електорат и си взе и взима своето. И още нещо. Определено Станишев си има трески за дялане, но след тази попара (тройната коалиция), която му беше натресена от Гоце, която изяда с купища сол, той излезе значително помъдрял и определено с визия на европейски политик. Е чалгаджийчетата герберастчета могат да слагат палчета надолу, но това си е факт.
Самуил

2012.05.08 | 18:50

8
Абе червени изроди, ходете си в СССР и не ми философствайте по българските сайтове бе изчадия. Няма ли да взривявате някоя българска църква пак скоро? Или да предложите да подарим пиринска македония на БЮРМ?
Тервел

2012.05.08 | 18:50

7
Абе знаете ли какво? Правете каквото искате, Плюйте който искате, Гласувайте за който искате. Само себе си погребвате, тамън аз и стотици хиляди други ще взимаме по-голями заплати в другите страни. След 20 години като няма кой да работи, а страната продължава да плаща на циганите за децата, като ви обират и те безпоможни да спрете циганите, като виждате как българите умират на улиците, знайте че вие сте гласували за това. Поне от коментарите осъзнах че България вече умря заради вас, наистина по добре да отида в друга държава, дори да искам да развия страната, пак вие маймуни такива ще теглите всичките ми усилия назад, хайде до след 20 години, ама да не започнете пък да се оплаквате тогава!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини