Мая Манолова: Страх ви е от вота

  • 15 юни 2011 09:58

  • 1531
  • 0
Мая Манолова: Страх ви е от вота
© Булфото

Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после.

„Това е един дебат, който започна достатъчно рано – преди повече от 2 месеца всички парламентарни група, с изключение на ПГ на Коалиция за България заявиха подкрепа за датата”, каза Фидосова. Според нея правилата за изборите не бива да се приемат в „12 без 5”. „Мислех, че тази дискусия вече се е изчерпала. Времето за провеждането на изборите за президент са фиксирани в Конституцията”, посочи тя.

Депутатът от ПГ на Коалиция за България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на заяви, че ГЕРБ са притеснени от вота на недоверие и това личи от факта, че точката за приемането на решение за датата на президентските избори се внася ден преди разискванията по вота. „Накрая наистина ще се окаже, че ви е страх от този вот. Нормалната парламентарна практика би била да се консултирате с представителите на други парламентарни групи по този проект за решение и да получите консенсус от президента”, каза Манолова. Според нея, това е нормалният диалог между институциите, но той не се получава в рамките на парламента.


„Не можах да разбера за кой вот говорите – нали вашият председател заяви, че ще има още 4 вота до изборите”, репликира на Манолова депутатът от управляващото мнозинство Димитър Лазаров.


Предложението на Манолова за отлагане на гласуването на проекторешението за датата на изборите бе отхвърлено от народните представители.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1531 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини