Станишев: Победата на Оланд е пълно отрицание на лудостта Меркози

  • 07 май 2012 06:58

  • 875
  • 0
Станишев: Победата на Оланд е пълно отрицание на лудостта Меркози
©

"Щастлив съм да поздравя Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 за победата му.

Това е голям ден за френските граждани и нова възможност за европейците. Тази победа е пълно отрицание на лудостта Меркози, която задушава икономическия растеж на Европа през последните две години."

Този коментар направи президентът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, веднага след обявената победа на Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12.

Партията на европейските социалисти (ПЕС) горещо поздравява Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 за избирането му за президент на Франция. Неговият успех е победа на прогреса във Франция и в Европа.

Според Станишев успехът му означава също така, че Европа отново може да стане участник в решаването на кризата, а не част от нейното задълбочаване, както бе напоследък.

Според генералния секретар на ПЕС Филип Кордери избирането на Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 дава надежди за Европейския съюз за повече справедливост и напредък. „Икономическата политика, която бе предложена от него и приета от френските граждани също би трябвало да се приложи и в ЕС. Ако искаме да постигнем стабилно възстановяване от кризата, трябва да се насочим към инвестиции, създаване на работни места и растеж”, изтъкна Кордери.

Последвайте канала на

Десислава Станева
875 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини