Меглена Плугчиева замразява членството си в БСП

  • 04 май 2012 19:27

  • 1223
  • 2
Меглена Плугчиева замразява членството си в БСП
© Булфото

Меглена Плугчиева е изпратила писмо до съпартийците си, в което иска да бъде освободена като член на Националния съвет на БСП и замразява членството си в партията, заради изискванията на Закона за дипломатическата служба. Това потвърди пред журналисти председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след края на днешния пленум.

Писмото й е било прочетено днес пред членовете на Националния съвет на БСП. Меглена Плугчиева беше номинирана от правителството за посланик на България в Швейцария.

Няма понятие "замразяване на членство", има прекратяване и възстановяване, коментира за БТА председателят на Общопартийната контролна комисия Валентина Богданова. Тя посочи, че Плугчиева е информирала съпартийците си, че напуска НС на БСП, заради изискванията на Закона за дипломатическата служба.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1223 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.05.05 | 13:41

2
да умирга да го еба в травестита
лакомницата лесовъд -дипломат Калинка

2012.05.05 | 13:31

1
Посланик с 10 000 долара на месец , кола резиденция ,представителни -никак не е зле. ДПС-то ги обучава да имат големи потребности и да си ги задоволяват без особени скрупули.Само едно не разбирам защо БСП , а не ДПС, чийто храненик е като болшинството гербери.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини