Нинова поиска отчет в какво състояние е България

  • 13 януари 2021 09:28

  • 667
  • 17
Нинова поиска отчет в какво състояние е България
© Кадър Народно събрание

"Откриваме последната сесия на 44-то Народно събрание. Могат да се изброят много числа. Сухата статистика е важна, но най – важно е какво стои зад нея- живият живот", заяви от параламентарната трибуна Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в началото на откриването на последната сесия на този парламент.

Тя обвини управляващите в това, че развиват две паралелни държави – телевизионна и реална, като по думите  ѝ реалната е в много тежко състояние – безработица, дефицити, дългове.

Нинова не пропусна да коментира чекмеджето с пистолета, свлачището на пътя на Рилския манастир и наводненията от последните дни.

Затова, според нея, е редно винаги най – важното да е човекът.

Лидерът на БСП поиска отчет на правителството в какво състояние се оставя България, като отбеляза, че той трябва да е истинският, а не този, който се показва по телевизията.

Нинова отбеляза, че трябва да се направят множество промени – сред, които в образованието, здравеопазването, ДДС-то на лекарствата, подоходното облагане. Така, според нея, ще икономиката ни ще заработи.

„Нека 2021 да е здрава, по-спокойна и по-добра за всеки български дом“, завърши Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Нинова обяви ще прави ли БСП голяма коалиция с ГЕРБ след изборите

Последвайте канала на

Novini.bg
667 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Инат шоп

2021.01.14 | 20:09

17
Другарката седесарка кога ще дава отчет за разграбването на Техноимпекс.Лицемере.....лицемерие.......лицемерие
Nikola Benkov Konsulov

2021.01.13 | 13:37

16
КОМУНИСТИТЕ ОГРАБИХА ПОСТРОЕНОТО!!!! И НАКРАЯ ОБВИНИХА ДРУГИ ЗА ВСИЧКО ТОВА!!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е КОМУНИЗМЪТ ДА СИ ОТИДЕ!!!!! КОМУНИСТИТЕ ИЗБИВАХА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, КАКТО НИКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ!!!! КОМУНИСТИТЕ ИЗПОЛЗВАХА ПРОСТИЯ НАРОД ДА ИМ РАБОТИ БЕЗ ПАРИ ПОЛОВИН ВЕК!!!!
а

2021.01.13 | 13:36

15
В далечната 1997 година, след много битки, поражения и разочарования, СДС печели изборите, парламентът е със синьо болшинство, президентът също е син. Въобще златно време за СДС – многострадалната синя партия, която за пръв път държи цялата власт в ръцете си. Иван Костов – „Командирът” е на върха на славата си, неговото мнение не търпи възражение, а думата му е закон.Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на ”Техноимпортекспорт” – друго външнотърговско дружество – гигант. Корнелия Нинова е юрист и има 2 години трудов стаж. През 1995 г. за някалко месеца е стажант-съдия в Софийски градски съд. През 1996 г. за кратко е юристконсулт в Столична община. През 1996-1997 г., също за кратко, за по – малко от година работи като следовател в Столичното следствие, а от март до август 1997 г. е юристконсулт в БТК.През есента на 1997 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как ”на крилете на изборната победа на СДС”, г – жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД – една от ключовите тайни организации създадени от ДС .В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт Нинова е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на „Техноимпекс” и председател на борда на директорите на „Техноимпортекспорт.Не са случайни обаче големите жестове, или по-точно подаръците, които СДС прави на Корнелия Нинова, вероятно с благословията на „Командира”.
erny1957

2021.01.13 | 13:11

14
Дясна левичарка. Госпожа лъжа отвори кошницата с лъжите. На власт ли са, България е фалирала за година.А демогравската криза тръгна от бай Тошо и най много се засили при Бсп. А за борбата с мафията да попита олигарха Гергов, който го видях да я целува. 1.Лукановата зима...глад и мизерия.държавата спира. 2.Жан Виденовата разруха, глад и мизерия, фалит на банки, пълен крах и колабс. 3.Орешарски, фалит на най голямата банка, спрени всички фондове, нито еднин построен обект, не посетена нито една държава с изключение на Виетнам. Подобно на Първанов, който за 10 години президентство посети само азиатски държави, а Плевнелиев посети 26 Европейски държави и Америка.Б. Борисов също бе канен в цял свят.Орешарски бе изгонен с година и половина протести (За което сме за Гинес). Послание към Българите. Един, два, три пъти се спъвате в един и същи камък, сега мисля, че няма да го направите. Каква алтернатива е Бсп. Била обновена и говори за промяна. Е да промяната, ще се състои в това, в съюз с ДПС, да окрадат спестеното, после ще се изсулят, както винаги и после Борисов трябва да почва от нулата. Смятам, че всеки помни и може да го види, как след оставката на Орешарски, гласа на Бсп, не се чуваше една година. Така се бяха снижили и изпокрили. Сега избраха Нинова, надигнаха главици и мислят, че всичко е забравено.Е няма как за две години да се забрави.
а

2021.01.13 | 13:10

13
От 2004 г. насам, Схемата е в ход. С нейният разцвет съвпада с апогея на кариерата на Делян Пеевски, превърнал се в периода 2013-2015 г. в център на паралелна, задкулисна власт в държавата – т. нар. „Модел КОЙ“. А и Нинова е сред гласувалите за пеевски за шеф на ДАНС
Андрей Петров

2021.01.13 | 13:07

12
Нинова: Корупцията е надпартиен въпрос., я да видим, дали е така... БСП/БКП, още от преди 1989 с Луканов и Дойнов, разграби страната и изгони 3 милиона млади и кадърни българи. БСП/БКП винаги са били рупор и маша на Москва, действайки срещу интересите на собствения си народ.Днес,с всички свои действия, БСП изпълнява поредната поръчка на Путинскта банда, която е единствената сила желаеща да провали Българското председателство на ЕС. Но не са познали. това не е Борисов 1 или 2. Това е кабинет Борисов 3, от когото трябва да се плашат.Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на „Техноимпортекспорт“. „Техноимпекс“ и „Техноимпортекспорт“ са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие Нинова оглавява и приватизационния екип и изкупува големи акции
а

2021.01.13 | 13:06

11
Мъжът на Корнелия с джип за над 100 бона! Бившият митничар Митко Нинов вечеря по баровски заведения. Сметките на соцлидерката криви – как с 2500 лв. на месец са си купили поръчково возило от САЩ? Мъжът на Корнелия с джип за над 100 бона! Бившият митничар Митко Нинов вечеря по баровски заведения Бившата приватизаторка на Иван Костов Корнелия Нинова се прави на социалистка и обяви от ефира, че семейството й живее с 2500 лв. на месец, които им стигали с мъжа й, тъй като синът им Рафаел вече не живеел с тях. Дори да не повдигаме въпроса как се издържа студентът в далечна Америка при положение, че само учи, сметките й пак са доста криви.

2021.01.13 | 13:05

10
Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов.Румен Овчаров и бивш съдружник на съпругата му, както и участник в едноименен олигархичен кръг, свързан с енергетиката и гравитиращ около БСП.[8] В процеса на следствието се разбира, че е замесен и министър Румен Овчаров. Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година. Заедно с нея е уволнен и колегата ѝ от кабинета – Делян Пеевски, заради скандал с изнудване, в управлявания формално от Нинова „Булгартабак Холдинг“
А

2021.01.13 | 12:58

9
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента. 50 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Узунов

2021.01.13 | 10:46

8
В много по добро състояние е сега България, отколкото след ваше крадливо управление.

Добави коментар

Водещи новини