Емил Димитров разкри има ли опасност от преливане на язовирите

  • 12 януари 2021 08:54

  • 2424
  • 4
Емил Димитров разкри има ли опасност от преливане на язовирите
©

Екоминистърът Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и успокои, че не се очаква преливането на някой язовир в страната във връзка с нестихващите валежи през последните дни. По думите му яз. „Боровец“ в Кърджали е добре да се изпусне. Димитров обаче на няколко пъти каза, че не разбира защо това не се прави.

„Изпускането на яз. „Студена“ не е закъсняло и той не е виновен за наводненията в Пернишко. Ако го оставим пълен, ще кажете защо оставихте града без вода. Има си разчети. Когато сега дойде голямата вода, изпускахме по 2 кубика. Дойдоха 14 кубика – ние изпуснахме по 5 кубика“, обясни министърът.

Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и обясни, че нивото на реката е голямо, сравни я даже с Дунав. Река Конска пък е виновна за наводненията.

Фандъкова: Няма бедствено положение и няма евакуирани хора

Той държеше да обясни, че не само МОСВ отговаря за контрола на водоемите в страната. Под управлението на министерството на Димитров са само 52 язовира. Останалите са под шапката на Държавно предприятие „Управление и стопанисване на язовири“ към Министерството на икономиката.

Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и коментира и друга актуална тема - за предстоящите избори. По думите му след като президентът е казал датата 28 март за провеждането на парламентарния вот, сега е излишно да се правят консултации и да се търсят мнения. 

Самият министър разкри, че не се вълнува от изборите, защото няма да се кандидати за тях. Отрече информациите, че ще напуска ВМРО и ще се присъедини към друга формация.

Последвайте канала на

Novini.bg
2424 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.01.12 | 10:38

4
Всеки дъжд-потоп,всеки сняг-бедствие,всяка ТИКВА -бостан.
Седесарските говеда,

2021.01.12 | 09:29

3
арендатори и собственици на заведения около Перловската река в София си хвърлят боклуците в нея, сега прелива, но за мутреса Фъндъкова това не е важно.
Докато седесарската мафия е на власт

2021.01.12 | 09:25

2
ще сме в опасност.
Улавия от Новини.бг,

2021.01.12 | 09:09

1
ти освен "разкри" друг глагол не знаеш ли, де.бил тиквенски, роден от долна седесарска ку.рва. В твоите пикливи статии прекрасният български език е прилича на мутренски жаргон. Айде иди се ваксинирай, па мри бе анален глист.

Добави коментар

Водещи новини