Бриго Аспарухов: Може да има изненади на конгреса на БСП

  • 02 май 2012 07:42

  • 1312
  • 3
Бриго Аспарухов: Може да има изненади на конгреса на БСП
©

БСП ще търси нов път на редовния си конгрес.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия бившият директор на Националната разузнавателна служба и бивш кандидат-кмет на София от левицата Бриго Аспарухов.

По думите му, победителят трябва да продължи битката на БСП с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Аз бях конкурент на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, битката с него е трудна, защото той умее да заразява публиката", добави той.

"БСП трябва да разбере едно - каква е ролята на България в ЕС и как ние трябва да се вместим в европейското семейство", посочи Аспарухов. Според него на конгреса може да има изненади. По думите му, в борбата може да се намеси трети човек, освен председателят на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и експрезидентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Той каза, че като директор на разузнаването е направил шокови промени в НРС. "С първата си заповед освободих всички дотогавашни началници на службата, която беше приемник на Държавна сигурност. Ръководех се от принципа, че държавата ни започва нов път на демократични промени", каза Бриго Аспарухов. По думите му, мястото на разузнаването е там, където му се поставят задачите - в правителството. Той обаче се обяви за създаването на закон за службите, който да ги предпазва от политически поръчки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1312 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
brigo

2012.05.02 | 11:49

3
бриго, стар апаратчик, за кой си, май си против старият апаратчик Гоце, а? и вие вече го не щете
милена

2012.05.02 | 11:34

2
Много е смешна битката между Станишев и Първанов и за мен няма да е изненада ако се появи трети претендент за лидерският пост .. Според мен Първанов няма никакви шансове , защото хората вече не му вярват
arhar

2012.05.02 | 11:03

1
Кой пък се интересува от мнението на монтерейците ? Да си гледат Гоце и Запалката и да не ни занимават със себе си !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини