Марешки за Северна Македония: Времето на Тито и Сталин отдавна мина

  • 13 ноември 2020 12:10

  • 3331
  • 0
Марешки за Северна Македония: Времето на Тито и Сталин отдавна мина
© Булфото, архив

Лидерът на ВОЛЯ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 изрази тезата, че е крайно време България и Северна Македония отново да са заедно.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

“Ясно е за всички, че няма да им дадем зелена светлина за ЕС, докато определени кръгове там работят срещу България и обслужват стари тези. Времето на Тито и Сталин отдавна отмина, за да се позволява техни политики да живеят в 21 век. При това вредни за българите от двете страни на границата. На това безумие трябва да се сложи точка. Ние сме един народ, с общо минало", коментира той.

Марешки: Много аптеки живеят само с фалшиво изписани рецепти

"Ако съумеем да отстраним користното влияние на една или друга голяма държава, ако гледаме само и единствено интереса на гражданите си, обединението е логичният път. Така ще се пресекат всички спекулации с историята и те няма да са пречки за бъдещето. А и нашите братя автоматично ще станат европейски граждани. Убеден съм, че и в двете страни има мъдри хора, които обсъждат този вариант, колкото и изненадващ да изглежда на този етап”, заяви зам.-председателят на НС Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

По думите му акт на обединение би бил исторически пример за далновидност и разум на Балканите.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
3331 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини