Цвета Караянчева изпрати съболезнователни адреси до гръцкия и турския си колега

  • 30 октомври 2020 22:04

  • 942
  • 4
Цвета Караянчева изпрати съболезнователни адреси до гръцкия и турския си колега
© bulphoto (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователни адреси до председателите на парламентите на Гърция и Турция по повод опустошителните земетресения.

С дълбока загриженост научих новината за жертвите, пострадалите граждани на Гърция и разрушенията, причинени от земетресението, засегнало остров Самос, пише Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на до председателя на парламента на Република Гърция Константинос Тасулас.

Покрусени сме от новината за човешки жертви, стотици ранени и жестоките разрушения в Турция, отбелязва в съболезнователното си писмо до председателя на Великото Национално събрание на Турция Мустафа Шентоп.

12 са вече жертвите от опустошителното земетресение в Турция

Тя изразява в писмата си най-искрена и човешка съпричастност и солидарност към гръцкия и към турския народ в този труден момент, както и съболезнования и съчувствие към семействата и близките на жертвите и ранените.

Надявам се, че навременните и професионални действия на спасителните екипи и медицинските служби ще помогнат за спасяването на хора и за бързо възстановяване на ранените, пише още председателят на Народното събрание.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
942 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Стоян

2020.10.31 | 09:53

4
На какъв език го написа,като знае само лошо български и тъпа като кърджалийска лейка..Една стара европейска нация е управлявана от Тиква,обградена от хора с неговия ,,капацитет'''-жална майка България..
ВИНКЕЛ

2020.10.31 | 08:19

3
А, КОЙ и го НАПИСА?
боковид до 2020

2020.10.31 | 05:47

2
няма лице "цвета караянчева", има една проста кърджалийска п.ут.ка.
Уфсъ

2020.10.31 | 04:45

1
А персийски килими няма ли да им пети ТК патица!?

Добави коментар

Водещи новини