Марияна Николова отива в Турция

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и заминава на работно посещение в Турция. В центъра на посещението ѝ в Истанбул е срещата ѝ с турския министър на културата и туризма Мехмет Нури Ерсой, съобщиха от правителствената пресслужба.

Двамата ще обсъдят перспективите пред взаимноизгодно сътрудничество в сектора, който е от голямо значение за икономиките и на двете страни. Акцент в разговорите ще бъде глобалната криза, породена от COVID-19 и нейното отражение върху туристическата индустрия, както и мерките за сигурност за гарантиране на безопасно пребиваване на туристите в двете страни.

Вицепремиерът Николова подписа меморандум за сътрудничество в туризма с албанския министър Гент Цакай

В рамките на визитата си вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и ще се срещне с представители на всички водещи турски сдружения в областта на туризма. На разговорите ще бъдат дискутирани възможностите за разширяване на партньорството между бизнеса в двете държави.

Коментари

  1. 2020.10.21 | 18:03
    Най-накрая, дано и да остане
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет