Марияна Николова заминава на работно посещение в Хърватия

  • 07 октомври 2020 15:11

  • 437
  • 2
Марияна Николова заминава на работно посещение в Хърватия
© Министерството на туризма

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и заминава на работно посещение в Хърватия. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

В столицата Загреб Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и ще се срещне с министъра на туризма и спорта Николина Бърняц, с която ще обсъди актуални теми на взаимното партньорство. Ще бъде подписан и Меморандум за сътрудничество между двете страните в областта на туризма.

Марияна Николова обсъди отпадането на ограниченията за пътуващите към Обединеното кралство с британския посланик

По-късно вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и ще посети хърватския парламент и ще разговаря с председателя на парламентарната Комисия по туризма Бранко Гърчич. Програмата на българския министър на туризма включва и среща в Хърватския туристически съвет с директора му Кристиян Станичич.

В рамките на визитата е предвиден и разговор на министър Николова с ръководството на българската национална общност в Хърватия.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
437 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2020.10.08 | 07:34

2
И квооо. Поредното тъпо парче на Далавери. Ако не тя, щеше да е друга калинка

2020.10.07 | 15:51

1
Дано вземе с нея преводач, че иначе го е закъсала....

Добави коментар

Водещи новини