Борисов пред Шарл Мишел: ЕС трябва да запази единство при преговорите за Брекзит

  • 15 октомври 2020 19:18

  • 694
  • 7
Борисов пред Шарл Мишел: ЕС трябва да запази единство при преговорите за Брекзит
© Фейсбук - Бойко Борисов

ЕС трябва да запази своето единство при преговорите за бъдещите си отношения с Обединеното кралство. Това заяви в Брюксел премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел.

"В интерес и на двете страни е да постигнем споразумение преди края на преходния период, приключващ на 31 декември 2020 г.", съобщи още министър-председателят.  

Бойко Борисов обсъди с Виктор Орбан амбицията за намаляването на емисиите в ЕС

"Същевременно трябва да се работи за сценарий на изход без сделка", категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

"Рискът от такова развитие изисква и повишаване на подготвеността на национално ниво, както и на информираността на гражданите и бизнеса за последиците", написа Борисов.

ЕС трябва да запази своето единство при преговорите за бъдещите си отношения с Обединеното кралство. В интерес и на...

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 15 октомври 2020 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
694 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
s

2020.10.15 | 23:53

7
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
b

2020.10.15 | 23:52

6
180 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
a

2020.10.15 | 23:52

5
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

2020.10.15 | 21:02

4
Борисов ходи да говори общи приказки в стила "другари дайте да дадем"...
Хе хе хе

2020.10.15 | 20:25

2
Поне е поканен, за разлика от резидента :)

2020.10.15 | 20:26

3
Всеки ден в който Мафиота Борисов е на власт е фатален за България!
баце

2020.10.15 | 19:37

1
баце на какъв език му го казва това?? не виждам преводачи с него. и какви празни приказки плямпа??? вероятно говори с ръкомахане и мучене.

Добави коментар

Водещи новини