Тотю Младенов: Искаме да увеличим пенсиите

  • 20 април 2012 12:24

  • 1187
  • 4
Тотю Младенов: Искаме да увеличим пенсиите
© Булфото

Няма противоречия с актуализацията на пенсиите.

Това коментира пред журналисти министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

"Това, което иска цялото правителство, е при повече приходи в бюджета да се намери формулата как да се дадат повече пари на хората", заяви той.

Министърът припомни, че от 1 април догодина пенсиите ще бъдат коригирани спрямо инфлацията. Той посочи, че за първото тримесечие на тази година приходите в Националния осигурителен институт са с 9 млн. лева повече, а разходите са с 26 милиона лева по-малко спрямо планираните.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1187 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Юлий Ефремов

2012.08.09 | 17:06

4
Милко къде си любов моя??? Домъчня ми за теб,а ти цял ден се криеш и почвам да се опасявам да не би да си се заключил у вас заедно със съседа Кольо?? Внимавай само да те хвана да смучеш на някой друг пожарникарския маркуч,ще ти отрежа секс туризма до офиса на ГЕРБ!!!
Тотютко

2012.08.09 | 17:06

3
Тотко, Тотко, Тотко, това да не е първата първоаприлска за 2013. И с колко ще изпревари инфлацията до тогава мижавите суми с които ще вдигнитепенсиите. Омръзна ми тая солидарност. Предстои ми пенсиониране винаги съм била осигурявана върху това което вземам като заплащане и иска да си вземам реалната пенсия а не ограничена с тавани, подове и стени. Защо нито един от вас политиците не вземе 2-3 месеца да живее с това с което живеят повечето обикновени хора.
Данъкоплатец

2012.08.09 | 17:06

2
Тотю, тъпако, дори и цената на въжетата да вдигнете, все ще намерим от село някой стар сезал, за да ви обесим най накрая! Ваща мама лъжлива безродна герберастка!
Песимиста

2012.08.09 | 17:06

1
Тотю Младенов: Искаме да увеличим пенсиите Чакай още е рано изчакай до изборите че да може да ни пиете кръвчицата още един мандат и социалните помощи на циганите увеличете и сте готови за следващият мандат през който напълно ще ни заличите от лицето на земята .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини