Николова кани ръководството на Международната банка за сътрудничество у нас

  • 10 септември 2020 10:36

  • 297
  • 0
Николова кани ръководството на Международната банка за сътрудничество у нас
© Министерство на туризма

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и проведе работна среща с г- н Бойко Коцев, член на управителния съвет на Международната банка за икономическо сътрудничество (МБИС) и дългогодишен посланик на България в Руската федерация. Разговорите бяха в рамките на посещението на министър Николова в Москва.

Обсъдени бяха различни възможности за развитие на двустранните отношения в техните икономически измерения. Вицепремиерът отправи официална покана за посещение на ръководството на МБИС в София в началото на октомври. Тогава предвиждаме да проведем работни срещи с Българската банка за развитие (ББР), за да бъдат договорени кредитни линии и нови възможности за подкрепа на бизнеса в България, информира тя.

Николова пред туроператори в Москва: Надявам се скоро да възстановим въздушните връзки

Надявам се тази среща да е начало на ползотворно сътрудничество между нас, заяви министър Николова. По думите й приоритет и за двете страни е въздушното пространство да бъде отворено скоро, за да може туристите и бизнеса да осъществяват бързи връзки.

Последвайте канала на

Novini.bg
297 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини