Борисов: По-добро бъдеще не се постига с юмруци, ковчези и бесилки

  • 06 септември 2020 08:45

  • 6064
  • 117
Борисов: По-добро бъдеще не се постига с юмруци, ковчези и бесилки
© Булфото (архив)

Съединението е забележителен успех на българското общество и доказателство, че един обединен народ може да постигне велико дело съвсем сам. Това написа министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в страницата си в социалната мрежа Фейсбук по повод 135 години от Съединението на Източна Румелия с Княжество България.

,,Съединението на Княжество България с Източна Румелия е забележителен успех на българското общество. Доказателство, че един обединен народ може да постигне велико дело съвсем сам, без чужда помощ. Мощната подкрепа и единение около националния идеал тогава са знак за зрелостта и волята на обществото'', посочва премиерът.

Честваме 135 години от Съединението на България

Винаги съм смятал, че трябва да използваме поуките на миналото, за да решаваме проблемите си днес. Сега желанието за ново начало отново е факт. Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията, а не с вдигнат юмрук. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени служители на реда. Този процес не се изчерпва и със смяната на един управляващ с друг. Затова предложих и конкретен план за рестарт. Кауза, около която си струва да се обединим. И която може да ни изведе от един труден момент. Точно както преди 135 години. Защото Съединението прави силата! Честит празник, допълва Борисов.

Последвайте канала на

Novini.bg
6064 117

Свързани новини

Коментари 117

Добави коментар
Р. Михайлов

2020.09.08 | 08:09

117
Фрог нюз
Цар Освободител

2020.09.06 | 16:32

109
Тролове на неБългарската Съветска Партия ще се скъсат да повтарят подадената опорна точка!Ясно е, че не сте българи,ясно е че сте крадци на каквото може да му дойде на ум на даден човек,ясно е че злобеете против Бойко и ГЕРБ щото ви туриха савака на общественото богатство и не можете, вие нещастните,неграмотни цървулани, да грабите и с г-зовете си,да си тъпчите гушите, банковите сметки и да се осигурявате с пет поколения напред,та да са същите лентяи,паразити и нищоправници като вас!!!Вие просто не сте човешки същества,а не мога да ви оприлича на никакво животно,щото ще обидя и Господ и природата!И най глъмия ,откачения но непредубеден зрител вижда и чува!Така,че който разбрал разбрал!!Хората които управляват света идват на крак в България да уважат ЧОВЕКА и ПОЛИТИКА Бойко Борисов,а родните говеда мучат ли,мучат и с-рът и мажат с всичка сила,ха дано да паднат златните м-ди на коча,та и те като лисицата да се облажат с тях!! Не другари,нищо няма да ви падне,нищо повече няма да крадете,рушите и мародерствате,щото народа се изучи и времената се смениха!!Бойко и ГЕРБ ви вдигнаха летвата за висок скок на 3 метра,така,че и с червено лилава стълбичка да си помагате пак няма да я скочите!! От сега нататък вой,мрак,миризма на сяра,скърцане със зъби и в казаня,дето вашите рогати роднини ви очакват наточили рогата и тризъбеца!! Дърва и вода в Адът бол,не както беше при вашия цоциализъм!! Приятно прекарване,негадяи и сволачи!!!
От: инженер проектант с 40 години стаж

2020.09.07 | 09:51

116
Жалко за Вас! Плюете срещу нашите деца бъдещето на България. Те не са "негадяи", "сволачи" и тем подобни обиди. Вие сте на хранилката на мутренското управление затова не виждате по-далеч от носа си. Но вие обирате трохите. Погледнете какво става с търговете по строителство по обществените поръчки. Печелят все едни и същи фирми понякога и не извършили строителство и за 5лв, а ги дават на подизпълнители като много често са излъгани и остават без заплащане. Примери много. Нима властта не знае? Затваря си очите, защото и тя получава своя дял. Отворете си очите скъпи съграждани! Грабят ни най-безобразно. Подаряват се държавни имоти за жълти стотинки и т.н.........Оставка! Борисов ти си жалък!
Винету

2020.09.07 | 06:46

115
Модератора на този сайт доказва с действията си че е слуга на мутрите и затова налага цензура.
до модератора

2020.09.07 | 06:21

114
Като премахваш коментарите запомни че цензурата, корупцията и беззаконието са най големия враг на демокрацията.
Ангелова

2020.09.07 | 06:15

113
За десет години управление колкото дпобро или лошо са направили за държавата и народа ни, нека сто пъти повече да им се връща на тях.
до модератора

2020.09.07 | 06:09

112
Като премахваш коментарите се превръщаш в политическа метреса.
Nikola Benkov Konsulov

2020.09.06 | 16:19

100
цър цър ...Мишката Радев е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.
Бай Хой

2020.09.06 | 21:13

111
Е, да де, затова Радев се разхожда спокойно сред хората, навсякъде, пък аз се крия като мишка и с жипката харча гориво, колкото да отида до Луната и обратно. Нали бе, смешник?
правителство гейт

2020.09.06 | 18:37

110
Тиквата е позор за българската държава. Само еничари и изроди бият и унищожават собствения си народ. Всички политици които са ограбвали държавата и са сключвали неизгодни сделки, Бог да ги накаже жестоко и да не могат да си харчат ограбеното. Повечето от политиците трябва да бъдат в затвора. Това ще им бъде поучително и полезно. Ако това не стане страната ни я очаква най лошото.
Радев

2020.09.06 | 16:31

108
Комунистите реват най-много като им спреш кранчето. Те не са свикнали да си изработват, а да взимат на готово. Браво на Бойко, че почна комунистите и започна да им взима бизнесите и паричките и имотите под носа. Евала.... Заставайте зад Бойко, ако искате възмездие от комунисти!!! Никой друг до сега не го е правил, за това толкова много плюят по Бойко, ЗАЩОТО ВЗИМА ПАРИЧКИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ. МНОГО ГИ БОЛИИИИИИИИИИ :)
1

2020.09.06 | 16:29

107
След загубата на парламентарните избори на БСП, Корнелия Нинова, загуби от Бойко Борисов. След това Йончева, загуби от Габриел и сега Манолова загуби от Фандъкова, Нинова трябва да си подаде оставката, да закрие партията и на нея ще се падне завидната чест, последна да удари ключа. Амин.

Добави коментар

Водещи новини