Румен Радев ще участва в честванията по повод 135-ата годишнина от Съединението в Брестовица, Първенец и Пловдив

  • 04 септември 2020 17:38

  • 2671
  • 39
Румен Радев ще участва в честванията по повод 135-ата годишнина от Съединението в Брестовица, Първенец и Пловдив
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в честванията по повод 135-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия в Брестовица, Първенец и Пловдив на 6 септември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От 10.00 часа в село Брестовица Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще присъства на възстановката на укриването на Васил Левски във "Влаховата къща", след което ще приветства жителите и гостите на селото. Във възрожденската сграда той ще открие барелеф на Апостола на свободата.

В село Първенец от 11.30 часа президентът ще участва в тържественото шествие по повод 135 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. На площада пред НЧ "Съзнание 1873" в 11.50 часа държавният глава ще произнесе слово, след което ще наблюдава историческа възстановка и ще поднесе цветя пред паметната плоча на мястото, където е взето решението за Съединението.

Денят на Съединението ще се чества без официален ритуал поради епидемичната обстановка

В 20.30 часа на площад "Съединение" в Пловдив президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в тържествената церемония по повод 135-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. В 20.45 часа държавният глава ще произнесе слово.

На тържествената церемония в Пловдив ще присъства и вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Последвайте канала на

Novini.bg
2671 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
Херо Мустафа до червените малоумници

2020.09.05 | 23:41

39
Кои думи не разбрахте бе, бесепарски олигофрени?! ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНО ВЪРХОВЕНСТВОТО на закона! Това означава, че въстания -още по-малко болшевишки такива - в една ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА членка на ЕС и НАТО, нямат НИКАКВО място в Р БЪЛГАРИЯ! МВР, ДАНС и ГДБОП да си свършат работата според конституцията! Метежника-психопат радефф трябва да бъде изправен пред КОНСТИТУЦУИОННИЯ СЪД! Това имах в предвид с върховенството на ЗАКОНА!
Стефанов

2020.09.05 | 12:50

38
Вече ми е приятно да чета коментариите за тоя тъпанар Радев, народа се събуди
(WEST) BERLIN

2020.09.05 | 11:11

33
Уважаеми Българи! Вчера успях да гледам конференцията на другаря радефф с шефовете на ДАНС, СДВР и Главния Секретар! До преди една седмица бях на мнение, че Русия се опитва чрез БСП, ДПС и висши държавни чиновници да защитава ВСЯЧЕСКИ геостратегическите и политическите си интереси в РБ! След като видях тази личност - другаря радефф - на живо ВЕЧЕ съм напълно убеден, че НЕ МОСКВА или КГБ стои зад метежа в България, най-много някои маргинали, отдавна избутани от центъра на власта комунисти! Не мисля, че Президентът на РФ ще се занимава с такъв ограничен, нагъл и явно психически неуравновесен човек като радефф без капка военна чест и достойнство! Кръчмарски израз и меко казано шизофренно заяждане и то с ДИРЕКТОРА на ДАНС и Главния Секретар на МВР от типа - "вие явно не гледате телевизия, за да видите кои са там провокаторите"! И този упрек е отпраен към тайните служби сякаш са ограничени като самия радефф! На контра отговора на Главсека на МВР, че "Да, виждаме какво става в САЩ, Франция, Германия", явно неорентираният радефф отвръща "Не ме интерсува какво става в другите страни, а в България"! Има две възможности, при която едната е много по-вероятната а именно: ИЛИ дригарят радефф е безкрайно ограничен, неквалифициран за този пост индивид ИЛИ е толкова зависим от олигархията на БСП и прехода, че е готов да се прави на душевно болен и то в дирекно предаване! ПЪК може би е и двете едновременно - ЕДИН прост и завсисим! ПОЗОР за тази НАДПАРТИЙНА ИНСТИТУЦИЯ! ПОЗОР за политическите сили , които карат този явно психически неуравновесен индивид да прави такива НЕЛЕПИ НЕЩА! СРАМ и ПОЗОР за БЪЛГАРИЯ!
(WEST) BERLIN до репликата от долу

2020.09.05 | 12:44

37
Принципно сте напълно прав/а! Просто трудно мога да си представя , че един толкова политически, а и реторично ограничен човек като радефф може да бъде издигнат и подкрепян на такова високо политическо ниво! Струва ми се, че такива лабилни индивиди трудно се управляват дистанционно, т.е. все пак някакво минимално интелектуално ниво е необходимо! Иначе възникват непрекъснато ситуации като на въпросната пресконференция - кръчмарски разговор, при който домакинът не слуша какво му се говори , а се опитва в привидно угодни моменти да си изрече наизустеното! Ако наистина Кремъл и КГБ стоят зад раедфф това означава, че РФ е не само във фаза на икономическа, политическа и социална разруха, но явно вече и в световностратегически и политически план една регионална сила!
Не си прав с твърдението...

2020.09.05 | 12:19

36
..."Не мисля, че Президентът на РФ ще се занимава с такъв ограничен, нагъл и явно психически неуравновесен човек като радефф без капка военна чест и достойнство! "....Президента на РФ няма да се занимава с такъв човек ,но при предлагането му на БСП за кандидат президент е обсъдено поведението и личностните особености на този индивид а те напълно ги устройват.Имат един ограничен и зависим човек който със собствената си мания за значимост така ще ги обслужва че съмнението за зависимости от Москва ще отпадне а ползите ще са директно за тях....

2020.09.05 | 11:42

35
Тоя си е сбъркал занаята!!!Трябвало да стане траурен агент с тая физиономия и реч!!!
НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА СА ЗА ПОЛИТИЦИ!

2020.09.05 | 11:29

34
ТОЙ НЕ ОТИВА ДА УВАЖИ ГЕРОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! ОТИВА ДА ПРОКЛАМИРА ПАРТИИНИ И ЧУЖДОЗЕМНИ ИНТЕРЕСИ! ЦЕЛТА МУ Е ДА ПРОДЪЛЖИ С ОГРАНИЧЕНИТЕ И КРАЙНО ПОПУЛИСТКИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ ПРОТИВ ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ПРОВОКИРА КЪМ НОВИ ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ С ЦЕЛ МЕТЕЖ! С ТОВА СИ ПОВЕДЕНИЕ ОПОШЛЯВА ВСЕКИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК И ГО ПРЕВРЪЩА В ГРОТЕСКА!
В Брестовица не знам

2020.09.05 | 09:50

32
но в Първенец ше го посрещат цигани и комуняги. В Пловдив знае че е персона нон грата и ще бъде публично освиркан и заклеймен като безродник и мутра...
малиииии

2020.09.05 | 09:10

31
тоя малоумник пак се самопокани за да повръща пред хората змии и гущери.катила му неден!!!!!!
Гешев

2020.09.05 | 07:24

30
Импийчмънт (среща се и като импичмънт) (от англ. – обвинение, дискредитиране) се нарича процедурата, с която законодателен орган официално подвежда под отговорност лице, което е висш представител на властта /виж президент/, за държавна измяна, корупция или друго тежко престъпление.
Тъп фатмак това е СЪЕДИНЕНИЕТО ти си

2020.09.04 | 20:42

19
РАЗЕДИНЕНИЕТО. Военен съд и затвор за теб.
Аха

2020.09.05 | 07:22

29
И кръгом марш към софийския.

2020.09.04 | 22:50

22
Най долния и противен персонаж за последните поне 100 години
Мдаа

2020.09.05 | 07:22

28
И по-грозна от Деса.
Иван

2020.09.05 | 00:12

23
СПОРЕД МЕН В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НЯМА ПО ГОЛЯМ ПУМЯР ОТ РАДЕВ.

Добави коментар

Водещи новини