Радев във Варна: Не трябва да влизаме в капана и да обсъждаме конституционни промени

  • 17 август 2020 19:29

  • 9071
  • 183
© Президентство

Незабавна и безусловна оставка на един парламент, който е загубил не само политическо доверие и елементарно достойнство и на един премиер, който е абсолютно невнятен. В никакъв случай не трябва да влизаме в капана и да обсъждаме конституционни промени. Тази така наречена нова Конституция е едно недоносче. Това е подмяна на дневния ред. Той е оставка – незабавна и безусловна.

Това заяви пред събралите се пред сградата на Общината във Варна протестиращи президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Част от гражданите посрещнаха държавния глава с освирквания и викове "Червени боклуци" и "Радев вън". Малко преди пристигането на президента, пред сградата на местната управа възникна напрежение. Кметът на Варна Иван Портних и областният управител бяха освиркани от протестиращите.

ГЕРБ внесоха проекти за нова Конституция и промени в ИК

По-рано днес във фейсбук групата "Варненско лято" се появи съобщение, че държавният глава ще посети морската столица. Ето какво гласи тя:

"Познайте #КОЙ ще дойде за вечеря в 19 ч.!?! Въпреки августовската жега палаткаджии възторжено жужат из катуна. Чевръсти пенсионери примитат плочките, тупат дюшеци и перат гащи! Фесбук Пехливанката Милена трОши яйца, а кака Стела Николова чевръсто ги превръща в тутманици!

Тайно влюбена в ГОСТА, буля от рептилите на МаяМа, съчинява любовно стихотворение, само копейките от рано подгряват със спиртни напитки. Леви, пишман десни и бесни чакат с нетърпение визитата.

Шоуто подгря преди 2 дни адвокат Николай Хаджигенов и двете леви ръце на МаяМа Тодор Йотов".

Последвайте канала на

Novini.bg
9071 183

Свързани новини

Коментари 183

Добави коментар
Стефанов

2020.08.18 | 11:21

183
Никога по вече да не се дава власт на тъпи военни пенсионери, в по голямата си част са непригодни за цивилна служба.
народен глас

2020.08.18 | 09:43

182
Как може природата да ощети толкова някой като мъж не струва като бостанско плашило е , толкова е прост че на две магарета сено неможе да раздели
НИКАКВА ОСТАВКА

2020.08.17 | 22:24

159
Бесепарският изрод радефф иска гражданска война! Това е ! Болшевиките ще се опитват да рушат БЪЛГАРИЯ докато не бъдат изметени ЗАВИНАГИ!
Васко, Ветко , Лена , Корни и сие от БСП до тоя от

2020.08.18 | 08:06

181
ДругарЕ, стига с това ЕДНО МАЛКО НОЩНО препарирано от КГБ и ДС чекмедженце с некви пършиви пачки , че ще сетите Народа за наште банкнотоброячки в къщите ни!

2020.08.17 | 23:05

164
Чекмеджета, пийте си лекарствата!

2020.08.18 | 06:51

180
Варна няма нужда от юмруци и разделение. Защо дойде,не те искаме в града?!! Срамуваме се от теб.
Бай Пешо

2020.08.18 | 06:33

179
Срамувам се от действията на президента,защото и аз гласувах за него.Да подстрекаваш към размирици и насилие, да настройваш хората един срещу друг, е най-долното нещо, г-н президент!
Адвокат

2020.08.18 | 06:24

178
Импийчмънт и съд за този
ВРАЗУМЕТЕ СЕ ХОРА ,НЕ СИ СТРУВАТ ОМРАЗАТА И СБЛЪСА

2020.08.18 | 06:19

177
Не мисля ,че този човек е с акъла си. Да виждаш ,че подкрепата ти е един файтон хора ,и да говориш за правителството, че е загубило безвъзвратно доверието на хората,не разбирам тази логика,вероятно с ГЛАВАТА ДРУГАРЯ НЕ Е ДОБРЕ..По-скоро това се отнася за самия него.И може ли ПРЕЗИДЕНТ ДА ПОДСТРЕКАВА КЪМ РАЗМИРИЦИ И СБЛЪСАЦИ НА БЪЛГАРИ С/У БЪЛГАРИ?????????Хора съвземете се ,не бъдете като тоя малоумник антибългарин.Оставете го да си боледува ,но не му се вързвайте .!!!За какво е всичко това ,ще спасяваме крадците и обирджиите си ли???При положение че остават няколко месеца до редовните избори,СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ СТИГА ДО КЪРВАВИ СБЛЪСАЦИ ,ДА СЕ САМОИЗБИВАМЕ В ИМЕТО НА КАКВО И НА КОГО?????????????
Г–н ПРЕЗИДЕНТ,ПОМИСЛЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ ПРВИЛНОТО РЕШЕНИ

2020.08.18 | 06:09

176
Г-н президент,някой ви подведе за очакванията ви относно реакцията на хората. Впрочем,решихте че можете да подведете хорада с юмручния жест и „МУТРИ ВЪН",като че ли вие не сте мутра. Народа помъдря и като по -мъдар от Вас ,не ви се върза на грозната мутренска идеия.Видно е нали - около хиляда са ви подръжниците,И ТО КАКВИ ,такива /хора които си приличат се привличат/като вас.С тези "ЮНАЦИ " какво ще постигате ,не знам ,но осъзнайте се -нямате подръжката на хората,те вече не ви чуват защото ръсите НЕЛЕПОСТИ,и струва ли си да ни хвърляте в кървави размирици ,след като след някполко месеца са редовните избори.Кой ви навива прожините и КОЙ ВИ УПОТРЕБЯВА ДА ПРАВИТЕ ТОВА ,СТРУВА ЛИ СИ ???ЕТО БЛИЗО СЕДЕМ МИЛИОНА НЕ ВИ СЕ ВЪРЗВАТ,НЕ ВИ ПОСЛДВАХА ВЪПРЕКИ ПОДСТРЕКАВАНИЯТА ВИ ЗА РАЗМИРИЦИ..ТЕ СЧИТАТ ЧЕ ЦЕЛТА НЕ ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА -ТОВА Е МЪДРИЯ ПОДХОД..с една ДУМА ПРОВАЛИХТЕ СЕ .
Lisa

2020.08.18 | 02:18

173
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com
Мая Манолова 5лв щото е маймуна

2020.08.18 | 05:00

175
Десислава Радева 10лв щото еспец. по 69 и е обслежвала ВИС2. Затова Фатмака мрази мутрите а пък не се вижда в огледалото.
ВРАЗУМЕТЕ СЕ ХОРА ,НЕ СИ СТРУВАТ ОМРАЗАТА И СБЛЪСА

2020.08.18 | 04:36

174
Не мисля ,че този човек е с акъла си. Да виждаш ,че подкрепата ти е един файтон хора ,и да говориш за правителството, че е загубило безвъзвратно доверието на хората,не разбирам тази логика,вероятно с главата другаря НЕ Е ДОБРЕ..По-скоро това се отнася за самия него.И може ли ПРЕЗИДЕНТ ДА ПОДСТРЕКАВА КЪМ РАЗМИРИЦИ И ЗБЛЪСАЦИ НА БЪЛГАРИ С/У БЪЛГАРИ?????????Хора съвземете се ,не бъдете като тоя малоумник антибългарин.Оставете го да си поледува ,но не му се вързвайте .!!!За какво е всичко това ,ще спасяваме крадците и обирджиите си ли???При положение че остават няколко месеца до редовните избори,СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ СТИГА ДО КЪРВАВИ СБЛЪСАЦИ ,ДА СЕ САМОИЗБИВАМЕ В ИМЕТО НА КАКВО И НА КОГО?????????????

Добави коментар

Водещи новини