СДС: Борисов иска да ни докара втора Жанвиденова зима

  • 18 април 2012 14:11

  • 1533
  • 4
СДС: Борисов иска да ни докара втора Жанвиденова зима
©

Ако Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи пипне Сребърния фонд, ще има допълнителен отлив на инвеститори и последиците за България ще бъдат още по - негативни, предупреди лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Той припомни, че според становището на Европейската Централна банка също става ясно, че намерението на правителството е рисково.

Димитров заяви още, че не Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е идеологът на харченето на Сребърния фонд и упрекна правителството.

Лидерът на сините изтъкна, че според становището на ЕЦБ евентуалното приемане на Законопроекта за харченето на Сребърния фонд сериозно ще отдалечи България от изпълнението на критериите за приемане на еврото. Освен това в писмото се отправя предупреждението, че България е застрашена от наказателна процедура.

„СДС настоява правителството да признае своята грешка, за която многократно предупреждавахме", заяви Димитров. Той обърна внимание, че има опасност крехкият икономически растеж на тръгне надолу, българите да обеднеят още повече и предупреди, че това ще застраши сигурността на държавата.

От СДС припомниха, че освен ЕЦБ с критики по повод намеренията на правителството да харчи Сребърния фонд излезе и Българската народна банка и Комисията за финансов надзор.

СДС продължава да настоява управляващите да оттеглят законопроекта. Димитров припомни и кризисните ситуации в Италия, Испания, Гърция и изрази недоумение. „Това ли иска Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да докара в България такава криза, че да го сравняват с Жан Виденов?".

Помолен да поясни аналогията си с Жан Виденов Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви: „В първата част от своя мандат Жан Виденов звучи изключително самоуверено, изключително нахакано и напомня на много речи на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и управлението на ГЕРБ. И тогава, когато СДС представя опасенията си за икономическата стабилност, той се отнася със същото пренебрежение и лековерие, което виждаме в сегашното управление".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1533 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дянков фалира държавата

2013.03.09 | 10:14

4
Самопровъзгласилият се за "най-добър икономист на Източна Европа" успя за три години да опука 4 милиарда от резерва,национализира от НЗОК 1,4 милиарда и те изчезнаха безследно,сега иска да профука и парите от Сребърния фонд,нищо че БНБ и Европейската централна банка се обявиха против....Вече се говори и за външни заеми.А в същото време три години не можа да напълни хазната,а обещаваните 2 милиарда допълнително приходи на година към бюджета си останаха блян. От три години доходите са замразени,а ток,бензин,храни си скачат както си искат ...........И имаме 400 000 нови безработни.
Даниела

2013.03.09 | 10:13

3
Единствено дебил не може да отчете, че през всички 20 години на прехода не сме имали по-неудачно,по-неориентирано и по-некадърно правителство от настоящето !Вероятно има още някои, които смятат , че сегашното управление не е тотално сбъркано , но това се дължи единствено на увреденият им генетичен код ...ГЕРБАВИТЕ, СЪЩО КАТО ЦИГАНИТЕ СА НЕНУЖНИ, ОГРАНИЧЕНИ И ОПАСНИ ПАРАЗИТИ! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ!!!ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, НЕ НА МУТРАТА, НЕ НА ПРОСТАЦИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ, ИДИОТА И ПРЕСТЪПНИКА БОКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН!!!
цецо полицаят обут с червени гащички

2013.03.09 | 10:13

2
Всеки които говори срещу правителството съда и Бойко/да се свети името Му/,да бъде бит ебан и вкаран доживот в затвора.Да се изнасили кучето му папагала му,и да се даде власт на милиционерите да бият и да ебат жените ни.Да се налага жестоки глоби за обида на власта и да се вземат жилищата и да спят на улицата.Да се открият лагери и да се пращат недоволните и там да ги ядат прасетата.
Subject of Blue Stupidity

2013.03.09 | 10:12

1
Рапонът може и да иска да ни вкара във втора виденова зима, ама ти мартинчо гаче ли ручиш да ни вкараш в трета!?!?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини